Κριστίν Ντέιβις: Αγνώριστη η Σάρλοτ από το Sex and the city χωρίς fillers και μακιγιάζ
Hollywood

Κριστίν Ντέιβις: Αγνώριστη η Σάρλοτ από το Sex and the city χωρίς fillers και μακιγιάζ

Αφού είχε απογοητευτεί από σχόλια των followers της σε παλαιότερη ανάρτησή της που ήταν φουλ σε fillers η Κριστίν Ντέιβις πόζαρε εντελώς φυσική και αποθεώθηκε.

Και πράγματι η Σάρλοτ από το Sex and the city χωρίς τα περιττά φτιασιδώματα είναι άλλος άνθρωπος και αυτό το αναγνώρισαν και οι πιστοί ακόλουθοί της στο Instagram που έσπευσαν να της κάνουν τα πιο κολακευτικά σχόλια κάτω από τις εν λόγω φωτογραφίες.

iamkristindavis_1706810400_3293286873092386573_366531215.jpg

«Με τζετ λαγκ, αλλά τα μαλλιά της Κένυας το αξίζουν» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών χωρίς μακιγιάζ και με μαλλιά επιμελώς ατημέλητα.

Ένας λόγος που η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί αυτές τις φωτογραφίες είναι που στο παρελθόν την είχαν κάνει να κλάψει από τα αρνητικά σχόλια, όπως έχει παραδεχτεί.

«Έπρεπε να τα βγάλω και με γελοιοποίησαν ανελέητα. Με έκαναν να κλάψω. Είναι πολύ αγχωτικό» ανέφερε.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε εκφράσει τη λύπη της για τα πρότυπα στυλ που έθεσαν τα εμβληματικά ψηλοτάκουνα. «Φαινόταν ότι προσπαθούσαμε να πούμε στις γυναίκες, “Θα έπρεπε να φοράτε τακούνια σαν κι αυτά "», είπε το 2014. «Ήταν όμορφα παπούτσια; Ναι. Ήταν κατάλληλα για τους χαρακτήρες; Ναι, αυτό φορούν αυτές οι γυναίκες. Αλλά έγινε ένα μεγαλύτερο θέμα, όπου φαινόταν ότι οι γυναίκες πρέπει να τα φορούν καθημερινά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved