Duffy: Η τραγική ζωή μίας σταρ - Η άγνωστη απαγωγή, ο βιασμός και οι νευρικές κρίσεις

Instagram / duffy

Hollywood

Duffy: Η τραγική ζωή μίας σταρ - Η άγνωστη απαγωγή, ο βιασμός και οι νευρικές κρίσεις

Τη Duffy τη γνωρίζουμε και την αγαπάμε όλοι, λίγοι όμως είναι αυτοί που γνωρίζουμε πραγματικά το τραγικό παρελθόν της. 

Πόσο διαρκεί η λάμψη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας; Για όσους γνωρίζουν την πραγματική ζωή της Duffy, ξέρουν ήδη την απάντηση.

Συγκλονίζει η Duffy με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον βιασμό της: «Με κρατούσε ναρκωμένη»

H Ουαλή τραγουδίστρια που έγινε παγκοσμίως γνωστή με το τραγούδι «Mercy», τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε ορισμένες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της.

Πότε έπεσε θύμα απαγωγής;

Το 2020 η Duffy μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα απαγωγής και βιασμού, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Η αλήθεια είναι - και παρακαλώ πιστέψτε με ότι τώρα είμαι OK και ασφαλής - ότι με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες. Φυσικά και επιβίωσα. Μου πήρε καιρό να συνέλθω. Δεν υπάρχει ανάλαφρος τρόπος να το πεις. Ωστόσο μπορώ να σας πω ότι την τελευταία δεκαετία αφιέρωσα χιλιάδες μέρες για να εκπληρώσω την επιθυμία μου να νιώσω ξανά τη λιακάδα στην καρδιά μου, και τώρα ο ήλιος όντως λάμπει», έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια.

Η δύσκολη παιδική ηλικία

Η Duffy φαίνεται να έχει περάσει δύσκολες στιγμές και στην παιδική της ηλικία, καθώς οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις 10 ετών.

Στα 14 της χρόνια αναζήτησε καταφύγιο σε αστυνομικό τμήμα, καθώς η πρώην σύζυγος του πατριού της είχε καταστρώσει σχέδιο για να τον σκοτώσει.

Έχοντας ζήσει τόσες τραυματικές εμπειρίες, η Duffy επέλεξε να επιστρέψει στο σπίτι του πατέρα της, γεγονός το οποίο μετάνιωσε ύστερα από λίγα χρόνια.

Οι δύσκολες στιγμές για την Duffy συνεχίστηκαν και στην ενήλικη ζωή της, όπως και όταν απέκτησε δημοσιότητα.

Το 2008 η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε πως θέλει να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή και να ζήσει ως ερημίτισσα, καθώς η πίεση της καθημερινότητας είχε ως αποτέλεσμα τις πολλαπλές νευρικές κρίσεις.

Τώρα, η Duffy έχοντας επουλώσει τις πληγές του παρελθόντος, επέστρεψε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Κάτι μικρό για να δώσει κίνητρο στην καρδιά. Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Πολλή αγάπη, Duffy», έγραψε κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε.

Δείτε εδώ το νέο βίντεο της Duffy στο Instagram:

Διαβάστε επίσης:

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Duffy:«Βιάστηκα, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες»

Θωμαή Απέργη: Τρομερή η ομοιότητά της με την Duffy

Το σπίτι διάσημης σταρ όπως ήταν πριν καταστραφεί από φωτιά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved