Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ: Θα υποδυθεί τελικά τον Μπρους Σπρίνγκστιν στη μεγάλη οθόνη;

Instagram / jeremyallenwhitefinally & springsteen

Hollywood

Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ: Θα υποδυθεί τελικά τον Μπρους Σπρίνγκστιν στη μεγάλη οθόνη;

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ αποτελεί το απόλυτο φαβορί για τον ρόλο του Μπρους Σπρίνγκστιν στη νέα ταινία με προσωρινό τίτλο "Deliver Me From Nowhere".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, ο ηθοποιός και όνειρο κάθε γυναίκας, Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, βρίσκεται σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της επερχόμενης ταινίας "Deliver Me From Nowhere".

Μπρους Σπρίνγκστιν: «Λαχτάρησαν» οι θεατές με το ατύχημα του 73χρονου σταρ στη σκηνή!

Η συγκεκριμένη ταινία, λέγεται πως θα επικεντρωθεί στην περίοδο όπου ο Μπρους Σπρίνγκστιν δημιούργησε το άλμπουμ του "Nebraska". Πρόκειται για μία ιδιαίτερη προσωπική περίοδος για τον τραγουδιστή, η οποία τον βοήθησε να γράψει ιστορία ως ο πρώτος διεθνής τραγουδοποιός που εισάγεται στην βρετανική Aκαδημία "The Ivors Academy".

Δυστυχώς, δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για την υπόθεση της ταινίας, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ είναι το φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ο Σκοτ Κούπερ βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει το σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραγωγή θα αναλάβουν οι Έρικ Ρόμπινσον και Έλεν Γκόλντσμιθ-Βάιν της Gotham Group, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Netflix Σκοτ Στάμπερ (Scott Stuber).

Διαβάστε επίσης:

Bruce Springsteen: Η κόρη του μεγάλωσε και είναι απλά, πανέμορφη (pics)

Ο Bruce Springsteen επιστρέφει δισκογραφικά και αυτό είναι το νέο του άλμπουμ

«Παλεύει» με τα ψυχολογικά του ο Bruce Springsteen

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved