Έρικ Κλάπτον: Το τραγικό γεγονός πίσω από τη μπαλάντα "Tears in Haven" που του σημάδεψε τη ζωή
Hollywood

Έρικ Κλάπτον: Το τραγικό γεγονός πίσω από τη μπαλάντα "Tears in Haven" που του σημάδεψε τη ζωή

Όλοι μας αγαπάμε την μπαλάντα "Tears in Heaven" με τη μελωδική φωνή του Έρικ Κλάπτον, αλλά ποια είναι η τραγική ιστορία που κρύβεται πίσω της; 

Για τον Έρικ Κλάπτον θα αποτελεί για πάντα ένα τραγούδι γεμάτο πόνο, όσο όμορφα συναισθήματα προκαλεί σε εμάς κάθε φορά που το ακούμε.

Άσχημα νέα: Ο θρύλος της μουσικής Eric Clapton κουφαίνεται

Ο Έρικ Κλάπτον έγραψε το "Tears in Heaven" για τον θάνατο του γιου του, Κόνορ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ατύχημα όταν ήταν μόλις 4 ετών.

Συγκεκριμένα, ο Κόνορ έπεσε από το παράθυρο στο διαμέρισμα της μητέρας του που είχε μείνει κατά λάθος ανοιχτό, μετά από εργασίες στο διαμέρισμα, το οποίο βρισκόταν στον 53ο όροφο.

https://www.instagram.com/p/CaP1iqmpBuz/

"Ετοιμαζόμουν να βγω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου για να πάω να τον πάρω. Η Λόρι ήταν στην άλλη άκρη του τηλεφώνου και ακουγόταν υστερική, φωνάζοντας ότι το παιδί ήταν νεκρό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω" είχε αποκαλύψει ο Έρικ Κλάπτον σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Σου Λόλεϊ.

Έπειτα από αυτή την τραγική απώλεια, ο Έρικ Κλάπτον αποφάσισε να αφοσιωθεί στον εαυτό του και να παραμείνει νηφάλιος, απέχοντας από τις ουσίες.

Επιπλέον, ο Έρικ Κλάπτον δημιούργησε μία στενή σχέση με την κόρη του, Ρουθ Κέλλι που είχε από άλλη σύντροφο και βρήκε διέξοδο μέσα από τη μουσική και την τέχνη.

Διαβάστε επίσης:

O Eric Clapton κάνει διακοπές στην Ρόδο

Ο Eric Clapton και το πλυντήριο

Carla Bruni: «Θα είμαι η παντοτινή ερωμένη σου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved