Hollywood

Περιπέτεια για τη διάσημη influencer Κιάρα Φεράνι στην Ελλάδα! Σε ακυβέρνητο σκάφος για 4 ώρες!

Gossip-tv Team

Μία απίστευτη περιπέτεια βίωσε η διάσημη Ιταλίδα influencer και fashion expert Chiara Ferragni στα ανοιχτά της Ύδρας όταν το σκάφος το οποίο είχαν νοικιάσει η ίδια και η οικογένειά της, χάλασε!

Η Κιάρα Φεράνι μαζί με τα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της αλλά και φίλους τους ταξίδεψαν αεροπορικώς από την Ιταλία για την Ελλάδα προκειμένου να περάσουν μέρος των διακοπών τους στη χώρα μας.

Η παρέα έδειχνε πολύ ευδιάθετη και όλα έβαιναν καλώς μέχρι που μπήκαν όλοι μαζί σε σκάφος για να κάνουν βόλτα στα ανοιχτά της Ύδρας που ήταν και ο προορισμός των διακοπών τους.

Δυστυχώς όμως, το σκάφος ξαφνικά εμφάνισε βλάβη και έτσι ήταν αδύνατον να προσεγγίσουν το νησί του Σαρωνικού.

Για παραπάνω από 4 ώρες η διάσημη παρέα προσπαθούσε να βρει τρόπο για να λύσει το θέμα, όμως δεν μπορούσαν να βρουν άλλο σκάφος για να τους παραλάβει και να τους μεταφέρει με ασφάλεια στην Ύδρα.

Παρ' όλο που είχαν αρχίσει όλοι να κουράζονται και εν μέσω του πελάγους η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει όσο βράδιαζε και να κρυώνουν όλοι, δεν έχασαν την αισιοδοξία τους.

Σχεδόν τέσσερις ώρες μετά την εμφάνιση της βλάβης, η Κιάρα Φεράνι μαζί με την οικογένειά της και τους φίλους τους, κατάφεραν να βρουν άλλο σκάφος στο οποίο και επιβιβάστηκαν για να επιστρέψουν τελικά στην Ύδρα.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στη διάσημη παρέα και παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανέβασε η influencer στον προσωπικό της λογαριασμό που μετρά πάνω από 7,5 εκατομμύρια followers:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved