Hollywood

Συντετριμμένος ο Άλεκ Μπάλντουιν για την απαγγελία κατηγοριών εις βάρος του για ανθρωποκτονία

Gossip-tv Team

Δέκα επτά μήνες μετά το τραγικό γεγονός που συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούσε, ο Άλεκ Μπάλντουιν έρχεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας από αμέλεια. 

Ο διάσημος ηθοποιός δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την εξέλιξη, δηλώνοντας συντετριμμένος και κατάφορα αδικημένος.

Να θυμίσουμε ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν είδε μπροστά στα μάτια του να πέφτει νεκρή η συνεργάτιδά του η οποία ήταν υπεύθυνη για τα όπλα που θα χρησιμοποιούνταν σε σκηνές της παραγωγής.

Αρχικά είχε σοκαριστεί, αργότερα σε συνεντεύξεις του έδειχνε πολύ ταραγμένος κάθε φορά που έφερνε στο μυαλό του όσα έζησε, όμως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε τις τελευταίες εξελίξεις.

Στο πλευρό του έσπευσε να βρίσκεται ο καλός του φίλος Μίκι Ρουρκ ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram ξεκαθάρισε τη δική του θέση:

«Οι περισσότεροι ηθοποιοί δεν ξέρουν τίποτα από τα όπλα, ειδικά αν δεν μεγάλωσαν με όπλα στο περιβάλλον τους. Με κανέναν τρόπο δεν θα έπρεπε να κατηγορηθεί ο Άλεκ Μπάλντουιν για αυτή την τραγωδία».

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και η οπλουργός της ταινίας ενώ ο βοηθός σκηνοθέτη υπέγραψε συμβιβασμό με την εισαγγελία στο Νέο Μεξικό, αποδεχόμενος την κατηγορία.

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος ήταν και συμπαραγωγός της ταινίας Rust που γυριζόταν, επιμένει ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη και ότι το πιστόλι εκπυρσοκρότησε καθώς το έβγαζε από τη θήκη. Σύμφωνα με το CNN όμως: «στα εργαστήρια του FBI εξέτασαν το όπλο που χρησιμοποίησε ο Μπάλντουιν και διαπίστωσαν ότι δεν θα εκπυρσοκροτούσε παρά μόνο αν κάποιος τραβούσε τη σκανδάλη».

Η ποινή που αντιμετωπίζει με την απαγγελία των κατηγοριών εις βάρος του, είναι 18 μήνες φυλακή και πρόστιμο 5.000 δολαρίων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved