Η Lady Gaga της Ευρώπης τώρα στο Γκάζι
Showbiz

Η Lady Gaga της Ευρώπης τώρα στο Γκάζι

Η μόνη ίσως Ελληνίδα performer με ενεργή καριέρα εκτός Ελλάδος, αλλά και ανατρεπτική fashion persona η Ilia Darlin, μαζί με το αγαπημένο παιδί της Ελληνικής μόδας και ταχύτατα ανερχόμενο dj Apostolo Mitropoulo σε μια πολύ «Crush» βραδιά!

Ποια είναι όμως η Ilia Darlin και από που τι γνωρίζουμε;
Η Ελληνίδα καλλιτέχνης, Ilia Darlin, κατά κόσμων, Ίλια Πατάπη, πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Super Super με εκκεντρικό στυλ που θυμίζει έντονα, Lady Gaga. Η Ίλια ξεκίνησε την καριέρα της με τους Stilleto Scag ένα Αθηναϊκό συγκρότημα, ενώ συμμετείχε στην ταινία του Νίκου Περράκη «Art Therapy» και στην συνέχεια έφυγε για το εξωτερικό, όπου το ταλέντο της αναγνωρίστηκε πολύ σύντομα. Ύστερα πήγε στο Λος Άντζελες όπου ηχογράφησε το πρώτο της single «Car Crush».
Τώρα, λοιπόν, δίνετε η ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα την Ίλια, με αρχή την Τετάρτη 29 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη όπου θα εμφανίζεται στο Γκάζι, στο club «resto Strasse» στα crush parties με ένα show που ευελπιστεί να αφήσει εποχή.

Η performer θα τραγουδάει live on stage ερμηνεύοντας αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες, από την δεκαετία του 90 έως και σήμερα , όχι με την συνοδεία μουσικής ορχήστρας, αλλά με τις instrumental επιλογές του Apostolou Mitropoulou από τα decks.
Είναι η πρώτη φορά που dj αναλαμβάνει τον ρόλο μουσικής ορχήστρας και μαζί με την ερμηνεύτρια δημιουργούν ένα show, που όπως υποστηρίζουν, παρόμοιο του δεν έχει γίνει πoτε στην Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved