Γιάννης Καζανίδης: Η οικονομική κρίση και τα πάρτι σήμερα
Showbiz

Γιάννης Καζανίδης: Η οικονομική κρίση και τα πάρτι σήμερα

Το όνομα του Γιάννη Καζανίδη έχει συνδεθεί εδώ και πολλά χρόνια με τις δημόσιες σχέσεις και τα καλύτερα πάρτι. Ο Έλληνας γκουρού των pr μίλησε σε καθημερινή εφημερίδα για την οικονομική κρίση, τους Ελληνες celebrities αλλά και τους... αεριτζήδες.


- Πώς είναι τα πράγματα στις δημόσιες σχέσεις;
Δύσκολα, όπως σε όλες τις δουλειές, αλλά πιστεύω ότι η κρίση έκανε μεγάλο ξεκαθάρισμα μεταξύ επαγγελματιών και αεριτζήδων. Τα budgets έχουν μειωθεί και οι εταιρείες ζητούν έξυπνα και ευέλικτα events για να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

- Αντιμετωπίζεις την οικονομική κρίση;
Φυσικά και αντιμετωπίζω την οικονομική κρίση, όπως και όποιος είναι επιχειρηματίας σε αυτήν τη χώρα που τα τελευταία δύο χρόνια ανεβαίνει Γολγοθά. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθώ να αντεπεξέρχομαι με αξιοπρέπεια στις καταστάσεις που καλούμαι να αντιμετωπίσω.

- Τελικώς, γίνονται πάρτι;
Γίνονται αρκετά πάρτι και events, και πιστεύω ότι οι άνθρωποι τα χαίρονται περισσότερο, γιατί είναι μικρές οάσεις στις δύσκολες εποχές που περνάμε. Πιστεύω ότι τώρα ο Έλληνας αναζητεί πιο πολύ από ποτέ τη διασκέδαση.


- Οι πελάτες ζητούν έκπτωση και μικρότερο budget;
Όλοι! Και οι πολύ μικροί και οι πολύ μεγάλοι. Δυστυχώς πρέπει να συμβιβαστούμε με τις συνθήκες που επιβάλλει η εποχή μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved