«Σύννεφα» στις σχέσεις των «Kings of Leon»
Showbiz

«Σύννεφα» στις σχέσεις των «Kings of Leon»

Η αποχώρηση του τραγουδιστή Caleb Followill από τη σκηνή κατά την διάρκεια της συναυλίας στο Gexa Energy Pavilion, του Dallas, αποκάλυψε τα προβλήματα που φαίνεται να αντιμετωπίζουν μεταξύ τους τα μέλη του συγκροτήματος «Kings of Leon».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής του group μιλώντας στους θαυμαστές της μπάντας που είχαν πάει στη συναυλία, είπε πως έπρεπε να εγκαταλείψει τη σκηνή, καθώς αισθανόταν άρρωστος, ενώ υποσχέθηκε ότι λίγο αργότερα θα εμφανιζόταν ξανά για να συνεχιστεί το live.

Ωστόσο, ο Caleb δεν βγήκε ποτέ στη σκηνή, υποστηρίζοντας ότι η υπερβολική ζέστη τον είχε καταβάλει. Δύο από τα μέλη του συγκροτήματος ζήτησαν συγνώμη από το κοινό, τονίζοντας πως δεν ευθύνονται όλα τα μέλη του group, αλλά Caleb Followill που δεν μπορεί να συνεχίσει την συναυλία. Σε επίσημη ανακοίνωση των «Kings of Leon» αναφέρεται ότι ο τραγουδιστής δεν ένιωθε καλά λόγω ζέστης και αφυδάτωσης.

Όμως ο αδελφός του Followill, Jared, ο οποίος είναι επίσης μέλος της μπάντας, με μήνυμά του στο διαδίκτυο ζήτησε εκ νέου συγνώμη από τους θαυμαστές των «Kings of Leon» στο Dallas, αναφέροντας ότι υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα στο συγκρότημα, που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το group είναι μεγαλύτερα από μία αφυδάτωση. Μετά την εξέλιξη αυτή οι Kings Of Leon ανέβαλαν και τη συναυλία της 30ης Ιουλίου που είχαν προγραμματίσει στο Houston. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved