Πολύ εκνευρισμένος ο Γιάννης Κότσιρας
Showbiz

Πολύ εκνευρισμένος ο Γιάννης Κότσιρας

Έξω φρενών είναι ο Γιάννης Κότσιρας, που κατηγορεί κάποιους «φίλους» του, ότι του έσβησαν την επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Ο τραγουδιστής, στο παρελθόν, είχε μηνύσει αστυνομικό για ξυλοδαρμό κάτι το οποίο είχε ανακοινώσει και μέσω του Facebook του:

«Θέλω να ενημερώσω ότι σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά εναντίον του αστυνομικού που χτυπάει τον νεαρό στο βίντεο, αλλά και κατά παντός υπευθύνου, ηθικού αυτουργού και μη, που εμπλέκεται στην υπόθεση και θα προκύψει από την έρευνα που έχω κάνει, αλλά και αυτή που θα γίνει από την εισαγγελέα. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα τα παιδιά της πλατείας Συντάγματος. Καλή μας τύχη».

Αυτό συνέβη στις 15/07/2011. Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά, κάποιοι έκαναν αναφορά η αλλιώς «report» (στη γλώσσα του Facebook), με αποτέλεσμα η επίσημη σελίδα του τραγουδιστή να σβηστεί.

Εξοργισμένος, ο Γιάννης Κότσιρας ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε Facebook και Τwitter: «Κάποιοι “φίλοι”, φρόντισαν η επίσημη σελίδα φίλων στο FB με 4.800 μέλη, να αποτελεί πια παρελθόν.Αυτό που δεν φρόντισαν να μάθουν από πριν, είναι ότι στις επίσημες σελίδες κοινοποιούνται οι κάθε είδους αναφορές και καταγγελίες. Υπομονή λίγες ημέρες, και τα profiles αυτών που κατήγγειλαν από κακοήθεια και μόνο, θα κοινοποιηθούν σε αυτόν τον τοίχο», έγραψε φανερά εκνευρισμένος. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved