Κάρλα Μπρούνι: Προκαλεί η «σχέση» της με το κακό παιδί της μουσικής Πιτ Ντόχερτι
Showbiz

Κάρλα Μπρούνι: Προκαλεί η «σχέση» της με το κακό παιδί της μουσικής Πιτ Ντόχερτι

Εκείνη είναι η πρώτη κυρία της Γαλλίας, έχει αποκηρύξει το αριστερό παρελθόν της εγκατέλειψε τα σκισμένα τζιν για τα ταγέρ, άφησε τις άγριες ροκ βραδιές και επιπλέον είναι έγκυος στο παιδί του Νικολά Σαρκοζί.

Εκείνος παραμένει το «κακό παιδί της ροκ», που προκαλεί με την ακραία συμπεριφορά του, δεν κρύβει ότι είναι εθισμένος στα ναρκωτικά και μάλιστα αποφυλακίστηκε προσφάτως.

Ο λόγος για την 43χρονη Κάρλα Μπρούνι και τον 32χρονο Βρετανό τραγουδιστή Πιτ Ντόχερτι, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει πολύ κοντά. Οπως σχολιάζει υπαινικτικά ο γαλλικός Τύπος μοιράζονται την αγάπη τους για τη μουσική και την ποίηση, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στον Σαρκοζί, ο οποίος διάγει μια κρίσιμη καμπή στην πολιτική του καριέρα, εν όψει της επερχόμενης προεδρικής εκλογής.

Ο τραγουδιστής των Libertines και των Babyshambles συναντήθηκε μετην Μπρούνι στο Παρίσι, λίγες ημέρες μετά τηναποφυλάκισή του. Είχε κατηγορηθεί για κατοχή κοκαΐνης.

Ολα ξεκίνησαν πριν από μερικούςμήνες, όταν η Κάρλα τού έγραψε ένα γράμμα, λέγοντας ότι θέλει να τον συναντήσει. Εκείνος ανταποκρίθηκε και αφού εξέτισετην ποινή του, γνωρίστηκαν. Εκτοτε έχουν συναντηθεί αρκετές φορές, μιλούν συχνά στο τηλέφωνο και ανταλλάσσουν μακροσκελή γράμματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ιδιότυπο αυτό ζευγάρι συζητά ήδη το ενδεχόμενο να συνεργαστεί σε κάποια κομμάτια, δίνοντας έτσι στην 43χρονη Μπρούνι την ευκαιρία που αναζητούσε για να καταξιωθεί στην ευρωπαϊκή ροκ σκηνή.

Κολακευμένοι

Φίλοι από το περιβάλλον του Ντόχερτι αναφέρουν ότι ο ιδιόρρυθμος μουσικός απολαμβάνει την παρέα με το πρώην μοντέλο και νιώθει κολακευμένοςαπό το γεγονός ότι η πρώτη κυρία της Γαλλίας θέλει να περνά ώρες μαζί του.

«Παρά το γεγονός ότι φαίνονται τόσο διαφορετικοί, έχουν πολλά κοινά και μιλούν ακατάπαυστα για τη μουσική, την ποίηση, τη μόδα και τη ζωή», δηλώνει ο μάνατζερ του τραγουδιστή, ο οποίος βλέπει να δημιουργείται μια λαμπρή ευκαιρία για τον Ντόχερτι. Προσθέτει, δε, ότι η Κάρλα είναι ο τύπος γυναίκας που αρέσει στον Πιτ: «Εξυπνη, σοφιστικέ και ασφαλώς εξαιρετικά όμορφη». Πληροφορίες από το περιβάλλον της Κάρλα αναφέρουν ότι και η ίδια είναι γοητευμένη από τον Βρετανό ροκά: «Τον θεωρεί μποέμ και εξαιρετικά ενδιαφέροντα». Οι κακές γλώσσες λένε ότι κατά τις συναντήσεις τους η Κάρλα νιώθει να ξαναβρίσκει τον παλιό της εαυτό, αυτόν που εγκατέλειψε για να μπει στο πρωτόκολλο των Ηλυσίων Πεδίων. Ο Ντόχερτι έχει φυλακιστεί τρεις φορές έχει εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου 13, ενώ το όνομα του έχει εμπλακεί και σε υπόθεση ανθρωποκτονίας. Αν και ζει στο Λονδίνο, επισκέπτεται πολύ συχνά τη Γαλλία και φήμες λένε ότι έχει ένα διαμέρισμα στο Μαρέ, πολύ κοντά στα Ηλύσια Πεδία, όπου βρίσκεται η προεδρική κατοικία.

Στις 10 Σεπτεμβρίου αναμένεται να δώσει μια συναυλία στο πλαίσιο του μουσικού φεστιβάλ We Love Green. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να εμφανιστεί σε ντουέτο με την Κάρλα, η οποία δεν θα διστάσει να ανέβει στη σκηνή, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Εκτός από τη μουσική και την ποίηση, η Κάρλα και ο Πιτ έχουν κοινό σημείο αναφοράς και τον χώρο της μόδας, καθώς έχουν συμμετάσχει σε επιδείξεις. Επίσης ο Πιτ έχει παράδοση στις σχέσεις με μοντέλα και η Κάρλα στις σχέσεις με αστέρεςτης ροκ. Το 2005 γνώρισε την Κειτ Μος. Εζησαν μαζί έωςτο 2007, οπότε χώρισαν, αν και είχαν ήδη ανακοινώσει ότι επρόκειτο να παντρευτούν. Η επαφή τους βασιζόταν κυρίως στην εξάρτηση τους στα ναρκωτικά. Εκτοτε έκανε δεσμό με το μοντέλο Ιρίνα Λαζαρεάνου και την τραγουδίστρια Λίζα Μούρις. Η 43χρονη Μπρούνι είχε σχέση με τον Ερικ Κλάπτον και τον Μικ Τζάγκερ. Ο Ντόχερτι συνηθίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά του. Το 2008, η πρώτη του έκθεση ζωγραφικής με πίνακες φτιαγμένους μετο.,.αίμα του στο Παρίσι προκάλεσε τεράστια κατακραυγή από οργανώσεις ενάντια στα ναρκωτικά. Τον κατηγόρησαν ότι προβάλλει τη χρήση παράνομων ουσιών. Επίσης, σε συνέντευξη του είχε δηλώσει ότι πριν γίνει διάσημος «πουλούσε έρωτα» σε ομοφυλόφιλους και ήταν βαποράκι, προκειμένου να εξασφαλίζει τη δόση του. Μάλιστα, ο πατέρας του τον έχει αποκηρύξει, τονίζοντας ότι θα του ξαναμιλήσει μόλις απεξαρτηθεί από τις ουσίες. Η σχέση του με την κοκαΐνη προκαλεί ανησυχία στο περιβάλλον του Σαρκοζί, καθώς ο Γάλλος Πρόεδρος έχει επανειλημμένως ασκήσει σκληρή κριτική εναντίον των τοξικομανών. Τους έχει αποκαλέσει «αποβράσματα, που πρέπει να ξεπλυθούν από την κοινωνία με μια μάνικα».

Οι εκλογές

Ο «πονοκέφαλος» μεγαλώνει εν όψει των προεδρικών εκλογών τον ερχόμενο Απρίλιο και καθώς η χώρα έχει μπει ήδη σε μια άτυπη προεκλογική περίοδο. Τελευταία έρευνα που δημοσιεύτηκε στη le Point καταδεικνύει ότι το 66% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την επανεκλογή του Σαρκοζί για νέα θητεία στις εκλογέςτου επόμενου Απριλίου, δίνοντας έτσι σαφές προβάδισμα στο Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Πηγή: Real news

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved