Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Ζηλεύω την ελληνική μουσική ολόκληρη»
Showbiz

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Ζηλεύω την ελληνική μουσική ολόκληρη»

«Ένας καλλιτέχνης δε θα αντέξει εάν είναι κατασκευή και μόνο. Πρέπει να είναι αυθεντικός», είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Αρβανιτάκη και παραδέχθηκε πως ζηλεύει ολόκληρη την ελληνική μουσική!

Η ερμηνεύτρια μίλησε για την δύσκολη κατάσταση στη δισκογραφία, την απουσία της από τα μουσικά βραβεία και τα συναισθήματά της όταν είναι στη σκηνή, ενώ αποκάλυψε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Άκου Να Δεις» στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ρεθύμνου «Ήχος fm» πως πήγε στο Σύνταγμα με τους «Αγανακτισμένους».

«Ζηλεύω την ελληνική μουσική ολόκληρη. Από την Δημοτική μουσική μέχρι συνθέτες και στιχουργούς που δεν πρόλαβα λόγω γενιάς, μέχρι και σύγχρονους, όπως του Κραουνάκη και πιο παλιά του Λοίζου».
Όσο για την κατάσταση της ελληνικής δισκογραφίας επέρριψε ευθύνες και στις δισκογραφικές εταιρείες και στα ΜΜΕ «που διαμόρφωσαν ένα πιο εύπεπτο γούστο». Όσο για την απουσία της από τα μουσικά βραβεία; «Δεν έχω καμία αντίρρηση, απλώς δεν θεωρώ τον τρόπο που γίνονται σοβαρό και πρέπει να είναι και από σοβαρούς ανθρώπους. Είναι που δε με εκφράζει ο τρόπος, όχι τα βραβεία».


Παράλληλα, η Ελευθερία δεν έκρυψε ότι συμμετείχε στις κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα τις πρώτες ημέρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved