Οι δύσκολες στιγμές της Έλλης Αγγελιδάκη!
Showbiz

Οι δύσκολες στιγμές της Έλλης Αγγελιδάκη!

Μερικές από τις δυσκολότερες μέρες της βιώνει η Έλλη Αγγελιδάκη, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται μαζί με ολόκληρη την οικογένειά της στην Κρήτη, όπου νοσηλεύεται σε πολύ βεβαρημένη κατάσταση υγείας η γιαγιά της.

Η γυμνάστρια αποκαλύπτει ότι τις αρχικώς χαλαρές στιγμές που βίωνε μαζί με τον γιο της διαδέχθηκαν οι κρίσιμες πια ώρες νοσηλείας της αγαπημένης της γιαγιάς σε τοπική κλινική.

«Είναι σε προχωρημένη ηλικία, αρκετά άρρωστη πια. Με στενοχωρεί αυτό, γιατί την αγαπώ πάρα πολύ. Η γιαγιά μου είναι από τα Σφακιά και είναι πολύ σκληρό καρύδι, ακόμη και τώρα που βιώνει τόσο δύσκολες στιγμές. Εύχομαι να τo ξεπεράσει» εξομολογείται η Ελλη Αγγελιδάκη στην Espresso, η οποία μαζί με τον δεκάχρονο γιο της Αλκιβιάδη την επισκέφθηκαν στην κλινική.

«Φέτος, την πρώτη φορά που ήρθα στην Κρήτη και ήταν λίγο καλύτερα, πήγαμε και την είδε. Τώρα είναι αρκετά πεσμένη. Η μητέρα μου έχει δύο αδελφές που ζουν στην Αμερική. Την περασμένη Τετάρτη ήρθε η μία και σε λίγες ημέρες περιμένουμε και τη δεύτερη. Πηγαίνοντας να τη δούμε θυμηθήκαμε ιστορίες από τα παιδικά μας χρόνια. Μαζευόμασταν κάθε καλοκαίρι δεκαπέντε άτομα στο χωριό και μας περιποιούταν όλους».

Παρά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει με την οικογένειά της, η Έλλη Αγγελιδάκη προσπαθεί όσο μπορεί, όπως τονίζει, να είναι δίπλα στο παιδί της που έχει ανάγκη να απολαύσει τις διακοπές του «Είναι ό,τι πολυτιμότερο στη ζωή μου. Τον χαίρομαι και με χαίρεται. Πηγαίνουμε καθημερινά στη θάλασσα τις πρωινές ώρες, γιατί οφείλω και σε εκείνον να περάσει όσο καλύτερα γίνεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved