Ποια τραγουδίστρια έραιναν με 100ευρα;
Showbiz

Ποια τραγουδίστρια έραιναν με 100ευρα;

Τα πιάτα έδωσαν τη σκυτάλη στις γαρδένιες κι εκείνες στα γαρύφαλλα λέτε τώρα σειρά να έχουν τα 100ευρα; Και όχι δεν μιλάμε για πανηγύρι και για τη γνωστή «χαρτούρα».

Μιλάμε για γάμο και για γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια με μεγάλη ιστορία…! Το σκηνικό διαδραματίστηκε σε γάμο στην Μεσαρά της Κρήτης όπου ο Ελληνοαμερικάνος πατέρας της νύφης εκτός από το κρητικό στοιχείο ήθελε και τη Γλυκερία για να συνεχίσει το πρόγραμμα. Και μπορεί ο γάμος να μην ακούστηκε πολύ πριν γίνει σίγουρα όμως το γλέντι που ακολούθησε θα συζητείται για πολύ καιρό και όχι μόνο μεταξύ αυτών που παρευρέθηκαν εκεί το περασμένο Σάββατο.
Η τελετή και η δεξίωση έγιναν στην Κρήτη εξαιτίας της καταγωγής της μητέρας του γαμπρού(η νύφη είναι ελληνοαμερικάνα) και το ενδιαφέρον, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, δεν εστιάστηκε τόσο στο ζευγάρι των νέων παιδιών που ένωσαν τις τύχες τους αλλά στο γλέντι που ακολούθησε στο νυχτερινό κέντρο «Αυγερινός» .
Μετά από το κρητικό πρόγραμμα, με τον λυράρη, Αχιλλέα Δραμουντάνη, και αφού πλέον είχε προχωρήσει η νύχτα, στην πίστα ανέβηκε η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Γλυκερία, την οποία, όπως λένε οι πληροφορίες είχε ζητήσει - και πληρώσει με ένα διόλου ευκαταφρόνητο έως ιλιγγιώδες για τα σημερινά δεδομένα ποσό- ο ελληνοαμερικανός πατέρας της νύφης.
Το κέφι δεν άργησε να ανάψει, υπό τους ήχους των αγαπημένων και στο εξωτερικό τραγουδιών της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας. Από ένα σημείο και μετά, οι ελληνοαμερικανοί κυρίως καλεσμένοι άρχισαν να ραίνουν την Γλυκερία με 100ευρα... Και φυσικά ούτε η ίδια πίστευε αυτό που ζούσε, αλλά ούτε οι καλεσμένοι. Άντε και σε καλή μεριά…!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved