Γνωστός τραγουδιστής μιλά για την περιπέτεια υγείας του!
Showbiz

Γνωστός τραγουδιστής μιλά για την περιπέτεια υγείας του!

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε!


«Πέρασα ένα σοβαρότατο πρόβλημα με τη φωνή μου αλλά και μια πολύ σοβαρή αρρώστια και τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Ευτυχώς, με τη βοήθεια του Θεού και των θεραπόντων ιατρών μου, που είναι πλέον και φίλοι μου, ξεπεράστηκε σχεδόν ανώδυνα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο... Χρήστος Πάζης.
Πώς ήταν τα πράγματα, όταν επέστρεψε στη δουλειά; «Ήταν δύσκολα γιατί, όταν έχεις φθάσει σαν καλλιτέχνης κάπου και ξαφνικά χάνεσαι, ο κόσμος σε ξεχνάει και τότε είναι που πραγματικά μετράς τους φίλους σου, τους συναδέλφους και τους επιχειρηματίες που σε προτιμούσαν τότε και μετά όχι. Ολα αυτά ήταν ένας μεγάλος ψυχολογικός πόλεμος για μένα. Αλλά, όταν έχεις εσωτερική δύναμη και πιστεύεις σ’ εσένα, τα ξεπερνάς όλα» είπε στην Espresso.
Και αποκάλυψε πώς κινδύνευσε να μείνει στην άκρη. «Δυστυχώς, το έχω αισθανθεί πολλές φορές αυτό. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα, με έπιασαν οι φοβίες μου, αλλά είπα στον εαυτό μου δεν θα πεθάνεις για τον καθένα. Νομίζω ότι ο Θεός που μου έδωσε ξανά την υγεία μου το έκανε για να καταφέρω και άλλα πράγματα από αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα. Είμαι αισιόδοξος».

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει αν το χρονικό διάστημα που είχε χαθεί τόσο δισκογραφικά όσο και από τα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά ήταν επιλογή του ή όχι!
«Το μυστήριο του κόσμου είναι ότι όλα τα πράγματα επιβιώνουν και δεν πεθαίνουν, απλώς φεύγουν για λίγο από το πεδίο οράσεως και επιστρέφουν σε κάποια άλλη χρονική στιγμή. Είμαι απόλυτα εξοικειωμένος με το ότι στη ζωή ό,τι ανεβαίνει πρέπει να κατέβει. Θεωρώ ότι, εκτός από τις προσωπικές καταστάσεις που με πήγαν πίσω στη δουλειά μου, στη συνέχεια έπρεπε να με προστατεύσω. Αυτό απαιτεί αποχή, διακριτικότητα, μελέτη και χρόνο για επεξεργασία αδυναμιών και αγάπη προς τον ίδιο σου τον εαυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved