Justin Timberlake: «Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που κάνω γιατί δεν μοιάζει με δουλειά»
Showbiz

Justin Timberlake: «Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που κάνω γιατί δεν μοιάζει με δουλειά»

Τον αποκαλούν τον πρίγκιπα της pop και όχι άδικα. Ο Justin Timberlake βρίσκεται στην κορυφή του διεθνούς μουσικού στερεώματος και τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα και στον κινηματογράφο με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η Έλγκα Νταϊφά τον συνάντησε και μίλησαν για τη νέα του ταινία «In Time», τη φιλία, τις γυναίκες και τον… χρόνο.

Στην ταινία, που προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους η λέξη χρήμα είναι άγνωστη και οι συναλλαγές γίνονται με αντάλλαγμα το χρόνο ζωής.

Για το χρόνο λοιπόν και πώς τον διαχειρίζεται μίλησε και ο Justin Timberlakeστην κάμερα του star, αποκαλύπτοντας μικρές λεπτομέρειες από τα όσα κάνει στην καθημερινότητά του.

«Υπάρχουν εποχές που δουλεύω 17 ώρες την ημέρα και κάποιες άλλες που δε δουλεύω καθόλου και αράζω στον καναπέ μου», είπε ο Justin, τονίζοντας ότι η στιγμή που νιώθει πιο χαλαρός είναι όταν κάνει snowboard και κατεβαίνει μια πλαγιά με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Άραγε τον έχει κουράσει η τόση δημοσιότητα; «Κάποιες φορές είμαι κουρασμένος, αλλά αγαπάω αυτή τη δουλειά, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που κάνω γιατί δεν μοιάζει με δουλειά».

Και μπορεί χιλιάδες κορίτσια να ξαγρυπνούν χαζεύοντας την αφίσα του πάνω από τα κρεβάτια τους, εκείνος όμως έχει μάτια μόνο για την Jessica Biell που όπως φαίνεται βρήκε για τα καλά το δρόμο για την καρδιά του.

Τι είναι αυτό που πρέπει να έχει η ιδανική γυναίκα για να τον… σκλαβώσει; «Μου είναι αρκετό να γελάει με τα αστεία μου. Είμαι πολύ διασκεδαστικός τύπος», είπε.


Δείτε το video:









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved