Η Δούκισσα Νομικού αγοροκόριτσο; Κι όμως ναι!
Showbiz

Η Δούκισσα Νομικού αγοροκόριτσο; Κι όμως ναι!

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και όλοι για ένα περίεργο λόγο, φέρνουμε αναμνήσεις του παρελθόντος ξανά στο μυαλό μας. Κάπως έτσι ξεκινά και η ιστορία της Δούκισσας Νομικού από τότε που ήταν ακόμη παιδί.

«Θα σας πω μια σύντομη ιστορία… Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο! Μου άρεσε να κάνω παρέα με τον αδερφό μου, το Νικήτα, και τους φίλους του , τον Μάριο και τον Αλέξη. Το αγαπημένο μας παιχνίδι, ήταν να σκαρφαλώνουμε σε βουνά! (φυσικά κρυφά από τους γονείς μας… συγνώμη μαμά, μπαμπά!) Μια μέρα, αποφασίσαμε να σκαρφαλώσουμε και να φτάσουμε στην κορυφή ενός ψηλού βουνού (μην με παρεξηγήσετε… Ήταν λίγο ψηλότερα από λόφοι αλλά στα παιδικά μας μάτια φάνταζαν θεόρατα…)

Τα αγόρια όπως είναι φυσικό πήγαιναν πιο γρήγορα από εμένα… Εγώ είχα μείνει πίσω… Τόσο πίσω, ώσπου τους έχασα… Και άρχισε να νυχτώνει… Μπροστά μου είχε έναν γκρεμό και δεν είχα ιδέα πως να περάσω απέναντι χωρίς να πέσω…», γράφει και καταλήγει: Τώρα που το ξαναθυμάμαι, ανατριχιάζω από τον φόβο… Τότε, δεν φοβήθηκα, δεν έκλαψα, δεν φώναξα… Μπορεί να παραπάτησα, μπορεί πιο κάτω να έπεσα... Ξανασηκώθηκα όμως και τελικά βρήκα τρόπο και έφτασα στην κορυφή του βουνού!
Πηγή: entertv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved