Αντί για πώληση… ανακαίνιση στο σπίτι της Μαστροκώστα στην Αράχωβα!
Showbiz

Αντί για πώληση… ανακαίνιση στο σπίτι της Μαστροκώστα στην Αράχωβα!

Πριν αρκετά χρόνια η Γωγώ Μαστροκώστα είχε επενδύσει σε τρία σαλέ στο Λιβάδι στην Αράχωβα τα οποία και είχε αγοράσει.

Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια αποφάσισε να τα πουλήσει γιατί δεν πήγαινε συχνά και γιατί δεν της επέφεραν τα έσοδα που περίμενε. Ενώ πούλησε το πρώτο σαλέ και ήταν στις ίδιες διαδικασίες για τα άλλα δυο, το δεύτερο σε μια κακιά στιγμή πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς. Τότε, η παρουσιάστρια και μετά το σοκ που υπέστη «άφησε» για λίγο το τρίτο σπιτάκι με σκοπό να προβεί αργότερα στην πώλησή του. Στη συνέχεια όμως και ενώ ο Τραϊανός Δέλλας ήταν στη ζωή της τής πρότεινε να μην κάνει αυτή την κίνηση και να περιμένει.

Αρχικά η Γωγώ τον άκουσε και το σπίτι έμεινε ως είχε χωρίς βέβαια εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια να το επισκέπτεται κανείς. Ο καιρός περνούσε, η ζωή της παρουσιάστριας πέρασε επίσης από πολλές διακυμάνσεις και φυσικά το τελευταίο πράγμα που σκεφτόταν ήταν το σαλέ στην Αράχωβα. Τώρα όμως που όλα πέρασαν και η ζωή του ζευγαριού κυλάει όμορφα, ομαλά και φυσικά με πολύ αγάπη το σαλέ ξανά μπήκε στο μυαλό τους. Κι επειδή οι αποφάσεις που παίρνουμε στη ζωή αλλάζουν αναλόγως με τις συγκυρίες και τις καταστάσεις οι δυο τους το σκέφτηκαν ξανά και αποφάσισαν να μην προβούν στην πώληση του σπιτιού. Κύριος υπαίτιος γι' αυτό ήταν ο Τραϊανός ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θεώρησε πως δεν αξίζει να πουλήσουν το σαλέ αφού έχουν τη δυνατότητα να το ανακαινίσουν και να περνούν «ζεστές» οικογενειακές στιγμές με την κόρη τους, Βαλέρια και να κάνουν και σκι. Κι έτσι κι έγινε...

Η ανακαίνιση όχι μόνο ξεκίνησε αλλά βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο. Εδώ να σημειώσουμε πως αφού το πήραν απόφαση δεν έμειναν μόνο στο να φτιάξουν τις φθορές του σπιτιού αλλά να φτιάξουν ένα χώρο όπως ακριβώς τον ονειρεύονται, σαν να το φτιάχνουν από την αρχή. Οι μάστορες και τα εργαλεία, λοιπόν, πήρα φωτιά. Το ζευγάρι πηγαίνει δυο φορές την εβδομάδα και επιβλέπει τις εργασίες και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η μικρή Βαλέρια είναι πανευτυχής και έχει αρχίσει να μαθαίνει και σκι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved