Χρήστος Ψωμόπουλος: Η ρομαντική έκπληξη που έκανε στην Έλενα για τα γενέθλιά της!
Showbiz

Χρήστος Ψωμόπουλος: Η ρομαντική έκπληξη που έκανε στην Έλενα για τα γενέθλιά της!

Τα γενέθλιά της γιόρτασε προ ημερών η Έλενα Παπαρίζου και ο Χρήστος Ψωμόπουλος της έκανε μία μεγάλη έκπληξη που ομολογουμένως δεν περίμενε.

Ανήμερα των γενεθλίων της, ο επιχειρηματίας επέλεξε έναν πολύ ρομαντικό τρόπο για να της κάνει έκπληξη, στέλνοντάς της... εκατό ολόκληρα τριαντάφυλλα! Μία τεράστια ανθοδέσμη που πραγματικά έκανε την τραγουδίστρια να εντυπωσιαστεί. Και ποια γυναίκα άλλωστε στη θέση της δεν θα ένιωθε το ίδιο αν ένας άντρας έκανε μία τόσο ρομαντική χειρονομία; Σύμφωνα με τη real ανάμεσα στους δυο τους έχει αναπτυχθεί μία τρυφερή φιλία που κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί. Προς το παρόν, δείχνουν και οι δύο να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου αλλά μέχρι εκεί.

Πάντως, η Έλενα Παπαρίζου, που έγινε 30 χρονών, όπως πρώτο αποκάλυψε το gossip-tv θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με φίλους στο εστιατόριο «Σπύρος και Βασίλης» όπου έκοψε μία πολύ όμορφη τούρτα και δέχτηκε τα χρόνια πολλά και ευχές από όλους τους φίλους και τους γνωστούς της που έσπευσαν να την τιμήσουν με την παρουσία τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved