Οι ώρες αγωνίας της Σμαράγδας Καρύδη για τον πατέρα της!
Showbiz

Οι ώρες αγωνίας της Σμαράγδας Καρύδη για τον πατέρα της!

Ώρες αγωνίας για τη Σμαράγδα Καρύδη, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του πατέρα της, Ντίνου, ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Πριν λίγες μέρες εισήχθη εσπευσμένα στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Αθήνας «Άγιος Σάββας» εξαιτίας ενός ξαφνικού προβλήματος υγείας, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Ντίνος Καρύδης εδώ και αρκετό καιρό ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα του, όμως αρνιόταν να πάει στο γιατρό παρά τις πιέσεις της κόρης του και της συζύγου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, το πρόβλημα επιδεινώθηκε και μάλιστα με αιμορραγία με αποτέλεσμα οι δικοί του άνθρωποι να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.

«Από καιρό υπέφερα, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν πήγαινα στο γιατρό. Ο Νίκος Μπουσδούκος με παρότρυνε στην πρόβα να πάω να με εξετάσουν. Πονούσα εδώ και πολύ καιρό στο κάτω μέρος της κοιλιακής χώρας και είχα και κάποια άλλα συμπτώματα. Όταν η κατάσταση επιδεινώθηκε η γυναίκα μου και η κόρη μου με έφεραν στο νοσοκομείο» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η Σμαράγδα περνά ίσως τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς το άγχος της για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο πατέρας έχει φτάσει στο ζενίθ. Η ηθοποιός έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, όμως παίρνει δύναμη από τον ίδιο τον πατέρα της, που είναι αισιόδοξος ότι θα βγει νικητής από αυτή τη μάχη αλλά και από τη μητέρα της, Τζούλια Αργυροπούλου.

Εμείς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved