Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν ξέρω αν παντρεύομαι, θα δείξει»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν ξέρω αν παντρεύομαι, θα δείξει»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για όλα στην εκπομπή του MTV, «Everyday girls».

Ο ηθοποιός μίλησε για την σχέση του με την Βάσω Λασκαράκη και τον ενδεχόμενο γάμο τους: «Δεν ξέρω αν παντρεύομαι, θα δείξει», αποκαλύπτει και εξηγεί τι το κέρδισε στη σύντροφό του: «Στη Βάσω με κέρδισε η προσωπικότητά της, η ομορφιά της και συνολικά ο χαρακτήρας της. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα της πολυκατοικίας, ήμασταν από την αρχή στον ίδιο όροφο και γρήγορα συγκατοικήσαμε κιόλας!».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως την φλέρταρε: «Είμαι παραδοσιακός στον τομέα του φλερτ, γενικά δεν ρισκάρω εύκολα, αισθάνομαι πολύ αμήχανα όταν θέλω να πλησιάσω μία κοπέλα και επομένως θέλω πάντα να νιώθω ότι υπάρχει το κατάλληλο έδαφος. Καταλαβαίνεις τι νιώθει ο άλλος για σένα και έτσι ξεκινάει ένα παιχνίδι! Έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα και με τη Βάσω».

Όσο για την απιστία, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δηλώνει: «Ήμουν πάντα μονογαμικός και με την απιστία έχω πολύ κακή σχέση! Είναι δεδομένο ότι είμαι από τα άτομα που θα προτιμούσα να απατήσω παρά να με απατήσουν. Είναι θέμα εγωισμού καθαρά. Δεν τα πάω λοιπόν καλά με την απιστία και δεν θέλω να τα πάω καλά ούτε στο μέλλον»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved