Showbiz

Οι γονείς του Νίκου Γιγουρτάκη ξαναπαντρεύτηκαν την ημέρα των γενεθλίων του!

Gossip-tv Team

Ο θάνατος του γιου τους, Νίκου Γιγουρτάκη τους έφερε πιο κοντά! Οι γονείς του Νίκου Γιγουρτάκη παντρεύτηκαν ξανά ανήμερα των γενεθλίων του γιου τους.

Στις 23 Φεβρουαρίου ο Τάκης και η Χριστίνα Γιγουρτάκη ξαναπαντρεύτηκαν. Ο γάμος τους έγινε στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου και το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος και στενός φίλος της οικογένειας Διονύσης Χατζηδάκης. Ο κύριος Χατζηδάκης μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη»:

«Έκανα τον γάμο του Τάκη Γιγουρτάκη με την Χριστίνα. Συνήθως εγώ δεν κάνω γάμους. Αλλά τον συγκεκριμένο τον θεώρησα πολύ συγκινητικό. Εξάλλου, ένιωθα πράγματα από την ημέρα που πέθανε ο Νικολάκης, τον οποίο ήξερα από μικρό παιδί, γιατί με συνδέει βαθιά φιλία με τον πατέρα του Τάκη. Ο γάμος έγινε στο γραφείο μας στο οποίο τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες. Ήταν πολύ συγκινητικό γιατί έβλεπες και την χαρά και την λύπη. Την λύπη που έχασαν το παιδί τους και την χαρά που το ζευγάρι ξανα-ενώθηκε και οι δυο τους είναι και πάλι σύζυγοι».

Και συνέχισε: «Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις δύο ανθρώπους που στο παρελθόν είχαν παντρευτεί, χώρισαν και τώρα ξαναπαντρεύτηκαν και μάλιστα με δάκρυα στα μάτια. Το αίτημα ήταν πολύ συγκινητικό. Πέρα από αυτό έχω βαθιά φιλία με το ζευγάρι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved