Γιάννης Κότσιρας: «Φοβήθηκα ότι θα χάσω τον Γιάννη. Σκέφτηκα να σταματήσω το τραγούδι»
Showbiz

Γιάννης Κότσιρας: «Φοβήθηκα ότι θα χάσω τον Γιάννη. Σκέφτηκα να σταματήσω το τραγούδι»

Είναι από τους καλλιτέχνες που δεν διαβάζουμε συχνά συνεντεύξεις τους.

Ο Γιάννης Κότσιρας σκέφτηκε να σταματήσει το τραγούδι, σε μια περίοδο που η καριέρα του ήταν μόνο ανοδική. Γιατί; Ο ίδιος εξήγησε στο entertv ότι κάποια στιγμή στη ζωή του φοβήθηκε ότι θα χάσει τον εαυτό του: «Το 1997 αντιμετώπισα αυτή τη βίαιη αλλαγή στη ζωή μου που έφερε η επιτυχία του δίσκου «μόνο ένα φιλί». Δεν ψωνίστηκα ή τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να το λέμε. Απλά φοβήθηκα πάρα πολύ και κλείστηκα τρομερά στον εαυτό μου. Αν και για να είμαι ειλικρινής όταν βλέπω υπουργούς να μιλάνε, η λέξη ψώνισμα ή η έκφραση καβαλάω το καλάμι, αποκτά νέα διάσταση».

Τότε ήταν η στιγμή που σκέφτηκε να σταματήσει να τραγουδάει: «Την ίδια περίοδο. Το 1998. Μάλιστα σταμάτησα για ένα διάστημα. Όμως μετά από την υποστήριξη από τους ανθρώπους μου απλά αποφάσισα πως θα παραμείνω, βάζοντας τους δικούς μου όρους πια και διώχνοντας από γύρω μου όλους αυτούς που περίμεναν να ζήσουν εις βάρος μου».

Ο τραγουδιστής έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι είναι «ειδικός» όσον αφορά στους υπολογιστές και παραδέχεται ότι θα μπορούσε να δουλεύει ως τεχνικός για να ζει: «Ισχύει ως προς την ικανότητα. Τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν κάποιος θα εμπιστευόταν σε ένα τραγουδιστή τον υπολογιστή του και από την άλλη δεν ξέρω πόσοι πια άνθρωποι θα έχουν σε λίγο καιρό να αγοράσουν υπολογιστή».

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί το νέο cd του Γιάννη Κότσιρα με τίτλο «Η Σμύρνη του έρωτα». Ποια είναι η σχέση του με αυτά τα τραγούδια; «Το λαϊκό και ειδικά το ρεμπέτικο τραγούδι είναι η βάση μου. Ξεκίνησα τραγουδώντας αυτά τα τραγούδια και τα μελέτησα σε βάθος τα τελευταία 25 χρόνια. Η σχέση λοιπόν είναι βιωματική όπως στην πραγματικότητα είναι και για όλους τους Έλληνες.», εξηγεί και συνεχίζει μιλώντας για τα επόμενα σχέδιά του: «Προς το παρόν σχεδιάζουμε εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Αν και οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες εμείς θα το προσπαθήσουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved