Αγγελική Ηλιάδη: Πρόβα νυφικού με τη μητέρα της στο πλευρό της!
Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη: Πρόβα νυφικού με τη μητέρα της στο πλευρό της!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Αγγελική Ηλιάδη, που ετοιμάζεται μέσα στους επόμενους μήνες να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Κώστα Μηλιωτάκη!

Η τραγουδίστρια ήδη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου της!

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello τη συνέλαβε στη Γλυφάδα να κάνει πρόβα νυφικού σε γνωστό οίκο έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της. Η κυρία Έφη ήταν χαμογελαστή και χαρούμενη, εικόνα που αποδεικνύει ότι οι δυο τους έχουν αφήσει πίσω τις διαφωνίες του παρελθόντος...

Η Αγγελική πήρε μία πρώτη εικόνα για τις τελευταίες τάσεις των νυφικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία της τραγουδίστριας είναι τη μεγάλη μέρα να φορέσει ένα minimal νυφικό, καθώς απλότητα και το simple chic θα χαρακτηρίζουν όλο τον γάμο.

Μαμά και κόρη, αφού ξεναγήθηκαν στο χώρο του καταστήματος, σταμάτησαν να ρίξουν μια ματιά και στις μπομπονιέρες και τα στέφανα.

Μάλιστα, η ίδια έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter: «Σήμερα ήταν μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη μέρα για μένα» μετά από την επίσκεψη που έκανε στον οίκο νυφικών.

Η ημερομηνία του γάμου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Ωστόσο επιθυμία της Αγγελικής είναι ο γάμος να γίνει την μέρα που γεννήθηκε και ο γιος της Μπάμπης, δηλαδή 3 Ιουνίου.

Κουμπάροι θα είναι δυο φίλοι του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved