Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου
Showbiz

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου

Μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα και φωνάζοντας τη λέξη «αθάνατος», οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία του κατοικία, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, Δημήτρης Μητροπάνος.

Από το πρωί, άτομα κάθε ηλικίας, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, περίμεναν να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή. Η σωρός του Δημήτρη Μητροπάνου είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγίου Λαζάρου, από τις δέκα το πρωί.

Τραγικές φιγούρες, οι γυναίκες της ζωής του, η σύζυγός του Βένια και οι δύο του κόρες, Αναστασία και Μυρσίνη, καθώς και η αδελφή του, η οποία το 2008 του χάρισε έναν από τους νεφρούς της. Στην κηδεία παρευρέθησαν άνθρωποι από όλους τους καλλιτεχνικούς χώρους, μεταξύ τους, η καλή του φίλη και συνεργάτις Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα, ο Γιάννης Κότσιρας, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Πασχάλης Τερζής, ο Λάκης Λαζόπουλος και αρκετοί άλλοι! Τα χείλη όλων «ξερά και μουδιασμένα», αφού ξέρουν ότι έφυγε ο άνθρωπος που τραγούδησε την «εθνική μας μοναξιά». Ξέρουν όμως επίσης ότι η φωνή του δεν γίνεται να σιγήσει! Καλό ταξίδι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved