Η αποκαλυπτική φωτογράφηση της Άννας Βίσση! (φωτό)
G-Sexy

Η αποκαλυπτική φωτογράφηση της Άννας Βίσση! (φωτό)

Η Άννα Βίσση έκανε μία υπέροχη φωτογράφηση και μίλησε με ειλικρίνια για όλα! 

Να αναφέρουμε ότι η εν λόγω φωτογράφηση έγινε πριν από τον θάνατο του πατέρα της τραγουδίστριας για το περιοδικό Omikron!

«Δεν είμαι ούτε χαζή, ούτε μου αρέσουν οι "αυλές". Τώρα απορώ πώς επέτρεψα να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί το πλήρωσα. Και με κόστος ότι κάποιες φορές βγήκε προς τα έξω μια εικόνα δική μου, που δεν αντιστοιχούσε στην πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια!

Και τόνισε: "Οι πιο απαιτητικοί ακροατές μου είναι η μάνα μου και ο Καρβέλας. Η μάνα μου είναι απίστευτη. "Γιατί φάλτσαρες εκεί; Αυτή τη νότα να την ξαναπείς. Πες τους να σου δυναμώσουν τη φωνή." Τέτοια μου λέει. Και με ύφος κιόλας."

Η Άννα δεν δίστασε να πει για το Fabulous Show : "Δεν μπορώ να παίζω κάποιο ρόλο πάνω στη σκηνή. Για να καταλάβεις, στο "Fabulous Show", η εισαγωγή που έβγαινα δεν μου άρεσε. Δεν ήμουνα εγώ. Είναι από αυτά που απορώ γιατί τα έκανα. Ίσως για να μην τα ξανακάνω..."

Όσο για το χαρακτήρα της είπε στο Omikron: "Είμαι εύθραυστη. Υπολογίζω την αγάπη των άλλων, τη βλέπω, τη μετράω, τη χρειάζομαι και δεν τη δανείζομαι, τη ρουφάω όλη. Αλλά τη δίνω και πίσω."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved