Αυτή είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Showbiz

Αυτή είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Έφυγε η Νικόλ... ήρθε η Κατερίνα! Το ταξίδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Νάξο για τις ανάγκες της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος» φαίνεται πως του επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις!

Εκτός από τη συνύπαρξή του με την καλή του φίλη, Νατάσα Θεοδωρίδου και τις μαγειρικές του ικανότητες, ο παρουσιαστής βρήκε στο νησί των Κυκλάδων τον έρωτα... ξανά!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σύμφωνα με το apopsi24 μετά την πρώτη του επίσκεψη στο νησί πήγε πάλι στη Νάξο προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω. Άρχισε να ψάχνει σπίτι με σκοπό να περάσει εκεί μεγάλο μέρος του καλοκαιριού του. Και μπορεί η Νάξος να είναι ένα πολύ ωραίο νησί αλλά ο λόγος της μεγάλης παραμονής του παρουσιαστή δεν οφείλεται σε αυτό αλλά στον έρωτα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, η νέα αγαπημένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ακούει στο όνομα Κατερίνα, κατάγεται και μένει στη Νάξο και είναι αισθητικός. Η 30χρονη μελαχρινή κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Άρνι εδώ και ένα μήνα περίπου εργάζεται σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας προϊόντων ομορφιάς και γνώρισε τον παρουσιαστή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Όμορφου Κόσμου». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν πολύ προσεκτικός στην συμπεριφορά του γιατί δεν ήθελε να δώσει την παραμικρή αφορμή για σχόλια και φήμες.

Παρόλα αυτά, η συνάντησή τους σε beach bar της Νάξου στην περιοχή της Αγίας Άνας από όπου είναι τραβηγμένες και οι δυο φωτογραφίες (με τον παρουσιαστή) άρχισε να δημιουργεί υποψίες. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την Κατερίνα μόνη της και σας την παρουσιάζουμε αποκλειστικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το Σαββατοκύριακο βρήκε ένα πολυτελές διαμέρισμα στην πιο ήσυχη πλευρά του νησιού και το έκλεισε -προς το παρόν- για όλο τον Αύγουστο έτσι ώστε να μπορέσει να ζήσει ανενόχλητος τον έρωτά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved