Showbiz

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την πτώχευση, τους φίλους που έχασε και το υποτιθέμενο διαζύγιο

Gossip-tv Team

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την επαγγελματική περιπέτεια που πέρασε, για τους «φίλους» που χάθηκαν από δίπλα του όταν περνούσε δύσκολα.

Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε πώς νιώθει σήμερα μετά τα όσα έζησε στην κάμερα του Star.

«Είναι σαν να έχω βάλει μαχαίρι στο χέρι και λέω θα την ξανακάνουμε και την ξανακάνουμε αλλιώς. Όχι με τον ίδιο τρόπο. Δεν μπορώ να κάνω τα ίδια που έκανα γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται είτε σαν κωμωδία, είτε σαν τραγωδία, όπως έλεγε και κάποιος μεγάλος. Εγώ δεν θέλω να την επαναλάβω. Θέλω να την κάνω αλλιώς».

Άνθρωποι που μέχρι τότε ήταν δίπλα του και θεωρούνταν φίλοι του όταν βρέθηκε να κολυμπάει στα βαθιά χωρίς σωσίβιο, εκείνοι έφυγαν δίχως δεύτερη σκέψη.

«Μια ζωή γίνεται αυτό. Δεν συμβαίνει μόνο με εμένα. Χάθηκαν και καλά έκαναν και χάθηκαν. Γιατί κάποια στιγμή μεγαλώνοντας δεν πρέπει να παραμυθιάζεσαι. Αυτή τη στιγμή δεν θα ξανάκανα τα κοινωνικά ανοίγματα του παρελθόντος, τις φιλίες, τις παρέες. Θα ήμουν μαζεμένος στο κλουβί μου όπως είμαι και σήμερα».

Ενώ υπήρξαν άνθρωποι που στην κρίσιμη στιγμή ήταν κοντά του.

«Υπήρξαν άνθρωποι που τη στιγμή που το καράβι βυθιζόταν, ήταν εδώ, ερχόταν στην εκπομπή και έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό, για να με κάνουν να ξεχαστώ».

Μάλιστα αυτό που τον ενόχλησε και τον εκνεύρισε ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να χωρίζει με την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού.

«Αυτός που το έγραψε πρέπει να πίνει χάπια ληγμένα. Ακόμα και σε τέτοιες βλακείες ένα τηλέφωνο, όχι σε μένα, σε έναν κολλητό μου να μάθει αλλιώς είσαι ένα @....@ που θέλει να κάνει ζημιά στη ζωή του άλλου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved