ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λιάγκας-Σκορδά: Ντυμένοι στα χρώματα της θάλασσας στη βάφτιση του γιου τους
Showbiz

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λιάγκας-Σκορδά: Ντυμένοι στα χρώματα της θάλασσας στη βάφτιση του γιου τους

Λιγότερο από μια ώρα έχει μείνει από τη στιγμή που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα φτάσουν στο εκκλησάκι της Τήνου για να τελέσουν τη βάφτιση του γιου τους, Γιάννη.

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο αλλά και λίγο αγχωμένο γιατί θέλει όλα να πάνε καλά και όπως τα έχουν προγραμματίσει. Οι περισσότεροι καλεσμένοι του ζευγαριού κατέφθασαν στο νησί εχθές. Σήμερα, το ξενοδοχείο που είχαν κλείσει Φαίη και Γιώργος ήταν κατάμεστο από κόσμο και μετά το πρωινό όλοι κατευθύνθηκαν στην παραλία για μια βουτιά. Πλέον όλα είναι έτοιμα και το μόνο που μένει είναι να ετοιμαστούν μαμά και μπαμπάς για να πάνε στην εκκλησία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, το ζευγάρι θα είναι κοντά χρωματικά όσον αφορά στα ρούχα τους τα οποία έχουν τα χρώματα της θάλασσας. Η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα σε nude απόχρωση της σχεδιάστριας, Ορσαλία Παρθένη και παπούτσια του Δούκα Χατζηδούκα. Τα μαλλιά της θα είναι ανάλαφρα και θα τα επιμεληθεί ο κομμωτής και φίλος της παρουσιάστριας, Δημήτρης Γιαννέτος.

Όσο για το Γιώργο Λιάγκα, θα φορέσει παντελόνι και πουκάμισο στους τόνους του λευκού και του μπλε από την εταιρία, Brooks Brothers.

Μετά το μυστήριο της βάφτισης θα ακολουθήσει δεξίωση με όλους τους καλεσμένους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved