Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω πει στον Αλέξανδρο, ότι με το Γιώργο έχουμε σχέση»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω πει στον Αλέξανδρο, ότι με το Γιώργο έχουμε σχέση»

Η Έλλη Κοκκίνου είχε δηλώσει παλαιότερα ότι μικρή έβλεπε ανταγωνιστικά τους συντρόφους της μητέρας της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της ρωτήθηκε αν φοβάται μήπως ο γιος της έχει τα ίδια συναισθήματα για τους δικούς της συντρόφους.

«Εννοείται. Και φοβάμαι, επειδή είναι αγόρι και μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Όλα τα αγόρια έχουν οιδιπόδειο σύμπλεγμα με τη μητέρα τους, πόσο μάλλον εμείς που είμαστε ακόμη πιο δεμένοι, επειδή ο πατέρας του δεν μένει στο ίδιο σπίτι. Για ένα αγόρι που έχει συνηθίσει να έχει σε αποκλειστικότητα τη μητέρα του και δεν έχει μάθει να τη βλέπει με κάποιον σύντροφο, όπως συμβαίνει στη δική μας περίπτωση, χρειάζεται οπωσδήποτε συμβουλή παιδοψυχολόγου για να μην γίνουν λάθη που μπορεί να έχουν συνέπειες στην ψυχή του παιδιού».

Μάλιστα εξομολογήθηκε πως ο γιος της Αλέξανδρος αν και έχει δει τον σύντροφό της Γιώργο Μπόγρη δεν τον έχει παρουσιάσει ως σύντροφό της.

«Δεν έχω πει στον Αλέξανδρο, ούτε έχω δείξει, τις λίγες φορές που έχουν έρθει σε επαφή, ότι με το Γιώργο έχουμε σχέση. Αυτό που ξέρει είναι ότι είναι φίλος μου, τον αντιμετωπίζει όπως και τον Παύλο το Σταματόπουλο που είναι και κουμπάρος μου και νονός του. Το έχω κουβεντιάσει και με παιδοψυχολόγο και μου τόνισε ότι είναι πολύ μικρός για να συζητήσω μαζί του κάτι τέτοιο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved