Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: «Ντροπή και αίσχος τους να με αποκαλούν μοιχαλίδα μέσα στο facebook»

Gossip-tv Team

Θα μπορούσε να είναι ένα θέμα απλό, το οποίο δεν θα υφίστατο με ένα επίσης απλό «Όχι»!

Αυτό της Άντζελας Δημητρίου στην τουρκοκυπριακή πλευρά, σε πρόταση που δέχτηκε για να τραγουδήσει στην κατεχόμενη Λευκωσία. Αντιθέτως, η μία πληροφορία διαδέχεται την άλλη, τα μηνύματα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης δίνουν και παίρνουν και η τραγουδίστρια τα βάζει με τον κυπριακό λαό. Μετά τη δήλωση της ίδιας ότι «Η μουσική δεν έχει σύνορα», ξέσπασαν αντιδράσεις, όχι μόνο από συναδέλφους της, αλλά και από κόσμο και θαυμαστές της στο facebook και το twitter.

Τα όχι και τόσο κολακευτικά μηνύματα στο πρόσωπο της τραγουδίστριας, έφεραν το δελτίο τύπου από την εταιρία της, το οποίο έκανε λόγο για γενέθλιο πάρτι και όχι συναυλία. Συγκεκριμένα έγραφε:

Δεν υφίσταται συναυλία της Άντζελας Δημητρίου στα κατεχόμενα, είναι ψέμα! Βούηξαν οι τηλεοράσεις και οι διάφοροι παντογνώστες, που προέτρεξαν να πουν, ότι η Άντζελα Δημητρίου δίνει συναυλία στα κατεχόμενα, δυστυχώς γι'αυτούς βγήκαν ψεύτες. Το μόνο που υφίσταται είναι ότι ο Λιβανέζος εφοπλιστής την είχε καλέσει στα γενέθλιά του στο συγκεκριμένο καζίνο, αυτό λοιπόν παρερμηνεύτηκε ως συναυλία, φυσικά η Άντζελα δεν πρόκειται να πάει!

Με εκτίμηση,

Ελένη Καλατζή Lobby music

Το ίδιο βράδυ, η Άντζελα Δημητρίου, σε δήλωσή της στον ΑΝΤ1 Κύπρου, επαναλαμβάνει ότι η μουσική δεν έχει σύνορα, σε έντονο ύφος. Σήμερα, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», η τραγουδίστρια κάνει λόγο για τουρκικά σίριαλ που παίζονται κατά κόρον στην Ελλάδα, για συναδέλφους της και όχι μόνο, οι οποίοι πάνε στην κατεχόμενη Κύπρο και αφήνουν τα λεφτά τους, ενώ η ίδια κατακρίνεται, αφήνοντας να εννοηθεί και πάλι, χωρίς να το δηλώσει ξεκάθαρα, ότι όντως θα εμφανιστεί και θα αποδεχτεί την πρόσκληση-πρόκληση.

Παράλληλα, δηλώνει ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν έναντι αμοιβής, ενώ θα πρέπει οι Κύπριοι να της ζητήσουν συγνώμη, αφού την έχουν αποκαλέσει... «μοιχαλίδα»! Δείτε τα videos και τα συμπεράσματα δικά σας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved