Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τι φωτογραφίες ανέβασε στο twitter από τις διακοπές της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τι φωτογραφίες ανέβασε στο twitter από τις διακοπές της!

Το είπε και το έκανε η Ελένη Μενεγάκη!

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν κλείσει η φετινή σεζόν, είπε στους τηλεθεατές πως αυτή τη φορά δεν θα χαθούν το καλοκαίρι. Με δεδομένο πως η Ελένη Μενεγάκη άρχισε να έχει καλή επαφή με το διαδίκτυο και κυρίως με το twitter, υποσχέθηκε στον κόσμο που την ακολουθεί πιστά τόσα χρόνια, πως θα μαθαίνουν νέα της και θα ενημερώνει για το τι κάνει και το πώς περνάει.

Έτσι, λοιπόν, σήμερα λίγες ημέρες μετά το τηλεοπτικό «Καλό Καλοκαίρι», η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από τις διακοπές της, και μας αιφνιδίασε. Η πρώτη φωτογραφία ήταν ένα τοπίο στο οποίο φαίνεται η ήρεμη θάλασσα και τα γαλάζια νερά και όπως μπορούμε να καταλάβουμε η ωραία Ελένη, βρίσκεται στα Άχλα κάτι το οποίο, όμως, η ίδια δεν διευκρινίζει, αφού αρκείται μόνο στο να γράψει: «Σήμερα η θάλασσα είναι λάδι και πεντακάθαρη! Α ρε Ελλαδάρα!!!!!»

Η δεύτερη φωτογραφία, όμως, που ανέβασε η παρουσιάστρια είναι λίγο πιο... αποκαλυπτιή. Η Ελένη Μενεγάκη, ανέβασε στο twitter, την ίδια να κάθεται πλάτη στο φωτογραφικό φακό, με μαγιό κι ένα μεγάλο καπέλο και να ατενίζει το απέραντο γαλάζιο και έγραψε: "Εγώ εδώ, εσείς πού είστε; Στείλτε φωτο κι εσείς! Φιλάκια!!!"

Ποιος ξέρει μπορεί στην τρίτη φωτογραφία να μας αποκαλύψει και πού είναι το... εδώ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved