Ελένη Φουρέιρα: Τι δηλώνει για το θέμα της καταγωγής της
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Τι δηλώνει για το θέμα της καταγωγής της

Η Ελένη Φουρέιρα μεταξύ άλλων μίλησε για το θέμα της καταγωγής, αλλά και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη!

Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Καλλιθέα είπε: «Από τριών χρόνων έλεγα στη μαμά μου ότι θα γίνω σταρ. Σπούδασα μοντελίστ, σχεδιάστρια ρούχων, αλλά δεν ασχολήθηκα με αυτό. Όταν ήμουν μικρή δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να κάνω μαθήματα φωνητικής ή αγγλικών, οπότε, όταν τραγουδάω αγγλικά μη φαντάζεσαι ότι πάντα ξέρω τι λέω! Το παρελθόν μας είναι αυτό που μας έχει φέρει εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να μην πω την αλήθεια για αυτό που έζησα».

Όσο για το θέμα της καταγωγής της τόνισε: «Ήταν έντονο και απότομο αυτό που συνέβη. Αν για κάτι νιώσω πολύ άσχημα θα το πω. Απλά, όταν είσαι καινούργιος στον καλλιτεχνικό χώρο σκέφτεσαι "γιατί να συμβαίνει αυτό; Αφού δεν έχω πειράξει κανέναν"! Πιο πολύ όμως στεναχωριέσαι για τους γονείς σου και τους γύρω σου που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η δουλειά σου. Έπρεπε να παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο τη μαμά μου και να της εξηγώ. Καλύτερα όμως είναι τελικά να μιλάνε για εσένα, παρά να μην ασχολιούνται μαζί σου. Αν περνούσα απαρατήρητη τότε αυτό θα σήμαινε ότι δεν έκανα κάτι καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved