Γιάννης Ζουγανέλης: Η συνεργασία με τον Χατζηγιάννη και τα αυτοσαρκαστικά βίντεο
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: Η συνεργασία με τον Χατζηγιάννη και τα αυτοσαρκαστικά βίντεο

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Σάκης Μπουλάς και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι το σχήμα που θα μας απασχολήσει το χειμώνα που έρχεται.

Η «Ακτή Πειραιώς» θα φιλοξενήσει τη συνύπαρξη αυτή, σε ένα πρόγραμμα έκπληξη. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, αποκάλυψε στο fthis πώς δημιουργήθηκε η συνεργασία αυτή: «Θέλουμε να έχουμε νέους συνεργάτες, να μας εμπνέουν. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένας άνθρωπος ευγενής, έχει μουσικές γνώσεις. Είναι επίσης κι ένας άνθρωπος που δέχεται αμφισβήτηση, για μένα αδίκως. Είμαι κατά της αμφισβήτησης σε όλους τους τομείς της ζωής, όχι μόνο στη μουσική, αλλά και στις επιστήμες. Όποιος αμφισβητεί θα πρέπει να πει τι κάνει αντίστοιχα κι εκείνος».

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, μίλησε και για τους ρόλους που θα έχουν επί σκηνής: «Φέτος θα κάνουμε νέα πράγματα και ο Μιχάλης απεδέχθη την ουσία του προγράμματος, που θα έχει πολλές εναλλαγές στη μουσική και θα δίνει τροφή για προβληματισμό. Επικαλούμαι για άλλη μια φορά την αθωότητα των παιδικών χρόνων –και όχι τον παλιμπαιδισμό- γιατί θέλω να είμαι πιο αληθινός, όχι πραγματιστής. Πιστεύω πως και ο κόσμος που ακούει Χατζηγιάννη και θα έρθει στο μαγαζί, θα το ευχαριστηθεί που θα γνωρίσει και εμάς, αλλά και ο δικός μας κόσμος θα ανακαλύψει τον Χατζηγιάννη. Θα συνυπάρξουμε όλοι μαζί, άλλωστε ο Μιχάλης είναι πολύ καλός συνθέτης και μουσικός. Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα να τραγουδήσω το 'Χέρια ψηλά'. Και αν ο Μιχάλης τραγουδήσει Λοϊζο ή Θεοδωράκη πιστεύω πως θα σκίσει! Τα κείμενα θα τα επιμεληθούμε εγώ με τον Σάκη. Θα κάνουμε κάποια βίντεο, στα οποία θα έχει συμμετοχή και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Απλά θα είναι βίντεο γιατί δεν έχει κάνει ξανά το συγκεκριμένο είδος και θα πρέπει να είναι άνετος. Τα βίντεο θα είναι αυτοσαρκαστικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved