Δούκισσα Νομικού: Ο αρετουσάριστες φωτογραφίες και το μήνυμα της!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Ο αρετουσάριστες φωτογραφίες και το μήνυμα της!

Σάλος έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες επώνυμων κυριών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σχολιάζονται ποικιλοτρόπως.

Η Δούκισσα Νομικού, ως «ειδική» επί του θέματος δεν θα μπορούσε να σχολιάσει το κεφάλαιο «ρετούς», αλλά και να περάσει το δικό της μήνυμα.

«Δεν με ενοχλούν οι ρετουσαρισμένες φωτογραφίες, όταν δεν προβάλλουν λάθος πρότυπα. Δεν με ενοχλούν ούτε οι αρετουσάριστες φωτογραφίες που σκάνε σαν βόμβα θέλοντας να διαταράξουν – την πάντα φαινομενική – τελειότητα! Σιγά , και τι έγινε!», γράφεις στο enter και συνεχίζει: « Αν σερφάρεις για πέντε λεπτά στο ίντερνετ θα βρεις πολλές, όχι και τόσο κολακευτικές, φωτογραφίες από τις εκθαμβωτικές και αγαπημένες σταρ του κόσμου. Όλοι έχουμε τις κακές στιγμές μας. Το θέμα βέβαια είναι να μην απαθανατίζονται! Τι να πει δηλαδή κι η «Μπέλα», Kristen Stewart , που είχε μια «κακιά στιγμή» με τον σκηνοθέτη της Rupert Sanders , και το έμαθε ο «Έντουαρντ» , Robert Pattinson , και μαζί του όλη η υφήλιος...; Άσε , αυτά είναι δράματα! Και συ μου λες τώρα ότι η τάδε έχει λίγη κυτταρίτιδα». Ωστόσο η όμορφη Δούκισσα περνά και το μήνυμα της. «Αγάπησε τον εαυτό σου. Γι' αυτό που είσαι και όχι γι' αυτό θα ήθελες να γίνεις ξεφυλλίζοντας τις σελίδες των περιοδικών. Αγάπησε τις ατέλειες σου. Όλοι έχουμε και όλοι ξέρουμε πως να τις κρύβουμε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved