Ο Γολγοθάς του Θοδωρή Ρακιντζή! Τι λέει ο ίδιος!
Showbiz

Ο Γολγοθάς του Θοδωρή Ρακιντζή! Τι λέει ο ίδιος!

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Θοδωρής Ρακιντζής. Τον Δεκαπενταύγουστο ο γνωστός παρουσιαστής υπέστη έμφραγμα, όπως πρώτα το nassosblog σας ενημέρωσε!

Ο παρουσιαστής βρισκόταν στη Μεσσηνία για διακοπές μαζί με τη συμπαρουσιάστριά του Αλεξία Γεωργίου, όταν γύρω στις 00:30 ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος και μούδιασε το χέρι του.

Αμέσως η συνεργάτιδά του τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα. Αμέσως τον έβαλαν στην εντατική και οι γιατροί ενημέρωσαν τα συγγενικά του πρόσωπα ότι η κατάστασή του είναι αρκετά σοβαρή. Ευτυχώς όμως όλα κύλισαν καλά για τον Θοδωρή! Βγήκε από την εντατική και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο και θα πάει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε στεφανιαιογραφία.

Οι γιατροί τώρα είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και ο Θοδωρής είναι πολύ καλά ψυχολογικά!

«Ευχαριστώ πολύ το γιατρό μου, Μανώλη Μάκαρη, αλλά και τα κορίτσια της Εντατικής που έκαναν το καλύτερο δυνατό προκειμένου να βγω σύντομα από την Εντατική και να έχω όσο λιγότερα προβλήματα γινόταν. Δεν μπορώ όμως να μην πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη που μου συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή που το έμαθε», είπε ο παρουσιαστής στην Espresso!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved