Αυτό θα πει ευλυγισία…!
Showbiz

Αυτό θα πει ευλυγισία…!

Η μόδα τελευταία «προστάζει» κάθε επώνυμος που σέβεται τον εαυτό του να έχει και μια φωτογραφία όπου πηδάει στον αέρα και κάποιον δίπλα του με... ταλέντο στη φωτογραφία ώστε να τον απαθανατίζει την κατάλληλη στιγμή!

Πρέπει βέβαια να ομολογήσουμε πως εκτός από την κατάλληλη στιγμή χρειάζεται ο επώνυμος να είναι αρκετά γυμνασμένος και ευλύγιστος. Τα πρωτεία, όμως, φαίνεται πως έχει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μας εξέπληξε με τις... «φιγούρες» της στο κενό.

Η γνωστή ηθοποιός πέρασε κάποιες ημέρες στην Άνδρο όπου έκανε τις διακοπές της και δεν έχανε ευκαιρία να αποτυπώνει σε εικόνες τις όμορφες στιγμές της. Στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε βλέπουμε την όμορφη ηθοποιό να «εκτινάσσεται» στον αέρα με λυγισμένα πόδια και τα χέρια ψηλά μπροστά από ένα άγαλμα. Όχι και τόσο εύκολο θα λέγαμε αλλά σίγουρα πολύ εντυπωσιακό!

Η Αθηνά Οικονομάκου όπως έχει δηλώσει και κατά το παρελθόν προσέχει τη διατροφή της χωρίς όμως να κάνει δίαιτες και υπερβολές και γυμνάζεται κάθε φορά που ο χρόνος της το επιτρέπει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved