Έλλη Κοκκίνου: ««Βίωσα μια κρίση πριν από ένα μήνα»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: ««Βίωσα μια κρίση πριν από ένα μήνα»

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για μια δύσκολη περίοδο που πέρασε πρόσφατα!

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι το καλοκαίρι βίωσε μια κρίση γεγονός που την έκανε να αντιληφθεί ότι πρέπει να κάνει ακόμη πολλή δουλειά με τον εαυτό της.

Στην ερώτηση αν ένιωσε ποτέ ότι χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη, δήλωσε: «Ναι, μέσα στο καλοκαίρι. Πριν από ένα μήνα πέρασα μια εσωτερική κρίση που αφορούσε στα "θέλω" μου. Δεν πήγα σε κάποιον ειδικό, έκανα διακοπές. Πιστεύω ότι έχω να κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και κάτι μέσα μου, μου λέει ότι αυτή τη χρονιά θα τα καταφέρω. Θα βάλω σε τάξη πολλά κομμάτια του εαυτού μου».

Όσο για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη είπε χαρακτηριστικά: «Όταν έχεις σχέση, για πόσο καιρό μπορείς να την κρατήσεις κρυφή; Για πόσα χρόνια θα κάθεσαι σπίτι σου; Και, αν πρόκειται να ντρέπεσαι για κάτι, τότε γιατί το κάνεις;» και δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι στην αρχή αυτή της σχέσης δεν πίστευε ποτέ ότι θα κρατούσε τόσο πολύ. «Κανείς δεν το πίστευε» είπε η τραγουδίστρια προσθέτοντας ωστόσο πως ο μόνος που ίσως το περίμενε ήταν ο ίδιος ο Γιώργος Μπόγρης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved