Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μιλά για την αγωγή 1.00.000 ευρώ που κατέθεσε σε εφημερίδα!
Media

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μιλά για την αγωγή 1.00.000 ευρώ που κατέθεσε σε εφημερίδα!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνέντευξη του μίλησε για την αγωγή που κατέθεσε μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά αναφέρθηκε και στον Αντώνη Σαμαρά!

Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για την αγωγή κατά της εφημερίδας «Το Βήμα» από το οποίο ζητείται το 1 εκατομμύριο μετά το άρθρο «Περιμένοντας Τον Γαμπρό» και απάντησε: «δεν θέλω να επεκταθώ στο συγκεκριμένο θέμα το οποίο θα εξεταστεί και θα κριθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Όλα τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακά παιχνίδια».

Και τόνισε: «Από τη στιγμή που η "είδηση" έγινε επιχείρηση, το να προσπαθείς να προασπίσεις τα αυτονόητα είναι σχεδόν μάταιο. Η παραπληροφόρηση και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας έχει γίνει τρόπος ζωής»

Αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είπε: «αποδέχθηκα την πρόταση του πρωθυπουργού, γιατί αφορούσε θέματα τέχνης, πολιτισμού - δράσεις που προσωπικά εκτιμώ.Πέρα από την προσωπική μου εκτίμηση στον πρωθυπουργό κύριο Σαμαρά, πιστεύω ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο της πατρίδας μας, δεν παίζει κανένα ρόλο η γνώμη που έχει ο καθένας... Μόνο τα έργα και οι πράξεις θα προσδώσουν στους πολιτικούς μας το μέγεθος και την αξία που τους αναλογεί. Προφανώς, ελπίζω και εύχομαι οι πολιτικοί μας να βρουν το σθένος να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση».

Πηγή: Εφημερίδα «Καθημερινή» Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved