«20 χρόνια Φοίβος»: Η εντυπωσιακή Γαρμπή, το κλειστό μικρόφωνο του Νίνο και το «λάθος» με την Κωνσταντίνα
Showbiz

«20 χρόνια Φοίβος»: Η εντυπωσιακή Γαρμπή, το κλειστό μικρόφωνο του Νίνο και το «λάθος» με την Κωνσταντίνα

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20.30 ακριβώς.

Ωστόσο, η προσέλευση του κόσμου αρχικά, έκανε τους υπεύθυνους να καθυστερήσουν την έναρξη, έτσι ώστε να γεμίσει πρώτα το στάδιο. Φυσικά το ΟΑΚΑ γέμισε και λίγο μετά τις 21.30 ένα μικρό αγόρι ντυμένο στα λευκά, και πολλοί χορευτές του Φωκά Ευαγγελινού, έδωσαν το σήμα για να ξεκινήσει η βραδιά. Πως; Με το «Γεια» της Δέσποινας Βανδή, η οποία βγήκε με μία εντυπωσιακή, σέξι, ασημένια τουαλέτα!

Πρώτος καλλιτέχνης στη σκηνή ήταν ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος τραγούδησε τρία τραγούδια και ξεσήκωσε το κοινό. Στη συνέχεια είδαμε τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος, αν και αντιμετώπισε κάποια μικρά προβλήματα με τον ήχο στην αρχή, τα ξεπέρασε και κατάφερε να εντυπωσιάσει. Η πρώτη γυναίκα που είδαμε στη σκηνή, ήταν η Μαντώ, η οποία έκανε επίδειξη φωνητικών δυνατοτήτων, αφού όλο το στάδιο συζητούσε για το πόσο καθαρή φωνή έχει, ενώ ο κόσμος υποδέχτηκε ιδιαίτερα θερμά και τον Δημήτρη Κόκκοτα. Ο τραγουδιστής ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες του, που αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια, όλοι τις σιγοτραγουδούσαν. Τη διάθεση ανέβασε ο ράπερ Tus, που μαζί με την Ελεάνα Αζούκκη και τον Άκη Δείξιμο, έκαναν το κοινό να χορέψει. Το ίδιο κλίμα κράτησε και ο Νίνο, παρά το γεγονός ότι πιο πολύ τον είδαμε παρά τον ακούσαμε, αφού το μικρόφωνό του ήταν απλώς... κλειστό!

Στη συνέχεια, στη σκηνή εμφανίστηκε η Έλλη Κοκκίνου με ένα χαρούμενο σκηνικό με μπαλόνια και πολλά χρώματα. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε αρκετά τραγούδια, highlight της εμφάνισής της όμως, ήταν όταν με μία ντουντούκα φώναζε... «Ερωτεύτηκα»!

Θάνος Πετρέλης και Πάνος Καλλίδης στη συνέχεια, κράτησαν το κοινό στις επάλξεις, για να βγει η μία και μοναδική Άντζελα Δημητρίου. Παπαράτσι, φωτογράφοι, κάμερες και φλας άστραφταν, την ώρα που η Λαίδη περπατούσε το κόκκινο χαλί και κατέβαινε στην πίστα. Το στάδιο δε σταμάτησε να χειροκροτεί ενώ μετά την Άντζελα Δημητρίου ακολούθησε ένα μικρό διάλειμμα!

Όπως και στην έναρξη του πρώτου μέρους, έτσι και στο δεύτερου, είδαμε στη σκηνή τη Δέσποινα Βανδή, η οποία εντυπωσίασε με τις στιλιστικές τις επιλογές. Λίγο μετά, στη σκηνή εμφανίζεται η Καίτη Γαρμπή, kαι καταφέρνει να εισπράξει ένα μεγάλο χειροκρότημα από τον κόσμο, ο οποίος έδειχνε ότι του είχε λείψει. Ξανά στη σκηνή ο Θάνος Πετρέλης, ενώ στη συνέχεια, Γιώργος Μαζωνάκης με κόκκινο outfit και αυτοκίνητο έρχεται στη σκηνή. Το αυτοκίνητο του «Μαζώ» φεύγει, οι μηχανές της Κοκκίνου έρχονται και η τραγουδίστρια εντυπωσιάζει με μία σέξι χορογραφία. Στη σκηνή την διαδέχεται ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος αφού ερμήνευσε τις δικές του επιτυχίες, κάλεσε στη σκηνή την Μαντώ για να τραγουδήσουν μαζί το «Εμείς». Ξανά στη σκηνή είδαμε την Καίτη Γαρμπή, η οποία εισέπραξε και πάλι το χειροκρότημα και τον ενθουσιασμό του κοινού και μάλιστα αφιέρωσε στο γιο της το αγαπημένο του τραγούδι με τίτλο «Το λάθος».

Άλλος ένας μεγάλος καλλιτέχνης εμφανίζεται σκηνή και δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Καρρά. Ο τραγουδιστής εισέπραξε παρατεταμένο χειροκρότημα από τον κόσμο ενώ κάλεσε στη σκηνή την Κωνσταντίνα για να τραγουδήσουν μαζί το «Δηλητήριο». Μελανό σημείο της συναυλίας, το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα, όχι μόνο δεν ερμήνευσε κάποιο άλλο τραγούδι, αλλά δεν ανέφεραν το όνομά της, κάτι το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά από το κοινό. Τα σχόλια όμως κράτησαν πολύ λίγο, αφού στη σκηνή εμφανίστηκε ξανά η Δέσποινα Βανδή για να κλείσει τη συναυλία με τα τραγούδια της!

*Οι φωτογραφίες είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Spicy στο twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved