Βασίλης Μαλούχος “Ο πόνος μού δίνει δύναμη”
Showbiz

Βασίλης Μαλούχος “Ο πόνος μού δίνει δύναμη”

Η μοίρα έγραψε στον Βασίλη Μαλούχο το πιο τρελό σενάριο, καθώς μέσα σε 10 χρόνια έχασε και τα δύο του παιδιά. Τραγική ειρωνεία “πριν 6 μήνες έγινε η εκταφή του πρώτου μου γιου, του Μάριου και τώρα έβαλα μέσα τον Θοδωρή” μας εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Δημοσιογράφος του gossip-tv συνάντησε τον αγαπημένο ηθοποιό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου στο σπίτι του και μας άνοιξε την καρδιά του. “Τέτοια χτυπήματα δεν μπορούν να σηκώσουν τον άνθρωπο” δήλωσε και πρόσθεσε “Μου λείπουν τα παιδιά μου. Μου τα πήρε ο Θεός”. Ο Θόδωρος έχασε τη ζωή σου σε τροχαίο... Ένας ταξιτζής τον παρέσυρε και τον άφησε χτυπημένο στην άσφαλτο... Λίγες ώρες αργότερα “έφυγε”... Πήγε στον αδερφό του. “Ο Θόδωρος ποτέ δεν ξεπέρασε τον θάνατο του αδερφού του. Κάποια στιγμή μου είχε πει πως ήθελε να πάει στον κήπο του παραδείσου”.
Σε ερώτησή μας αν υπάρχει κάτι που του δίνει δύναμη να συνεχίσει, ο Βασίλης Μαλούχος λέει: “Ο πόνος μου δίνει δύναμη. Υπάρχει πόνος. Αβάσταχτος πόνος”. Τραγική φιγούρα η μητέρα των δύο παιδιών και όπως μας δήλωσε ο ηθοποιός: “Η πρώην γυναίκα μου βρίσκεται σε υστερία. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως θα έντυνε ακόμα ένα παιδί της με γαμπριάτικο κουστούμι και θα το έβαζε εκεί μέσα”. Τον ρωτήσαμε αν υπάρχει κάτι που τον έχει ενοχλήσει και με ευθύτητα απάντησε: “Όταν έχασα τον Μάριο εκμεταλλεύτηκαν τον πόνο μου. Το έκαναν για να πουλήσουν” και με παράπονο συνέχισε λέγοντας: “Ο Μάριος δεν πέθανε από υπερβολική δόση όπως κάποιοι έγραψαν. Ήταν καθαρός 6 χρόνια. Απογοητεύτηκε από την κοινωνία και προανήγγειλε το θάνατό του”. Ο Βασίλης Μαλούχος συνεχίζει τον αγώνα κατά των ναρκωτικών και βοηθάει παιδιά που έχουν την ανάγκη του. Αγωνίζεται μόνος του χωρίς να έχει ανάγκη τα φώτα της δημοσιότητας, συνεχίζοντας να νιώθει τον αβάσταχτο πόνο του χαμού και των δυο του παιδιών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved