Τα παιδιά έρχονται… σε όλη την Ελλάδα
Showbiz

Τα παιδιά έρχονται… σε όλη την Ελλάδα

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Βασιλική Ανδρίτσου ετοιμάζονται να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα για της ανάγκες της παράστασης «Τα παιδιά θα έρθουν στις οχτώ».


Συναντήσαμε τους ηθοποιούς κατά την διάρκεια της
πρόβας τους στο κτήριο των επιχειρήσεων Μαροσούλη και μας μίλησαν για την θεατρική παράσταση των Ρήγα-Αποστόλου. Πρώτη στον χώρο έφτασε η Βασιλική, ενώ ο Αλέξανδρος ήρθε λίγο αργότερα, λόγω της κίνησης που συνάντησε στον δρόμο. Από την πρώτη στιγμή μας έδωσαν την εντύπωση ότι εκτός από συνεργάτες είναι και καλοί φίλοι που μπορούν να συνεννοηθούν με τα μάτια. Το δίδυμο των επιτυχιών Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου έγραψε μια κωμωδία με πολλά στοιχεία stand up comedy και στηρίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις.

«Είναι ένα ζευγάρι εγκλωβισμένο στο υπόγειο του σπιτιού του από δυο ληστές . Κατά την διάρκεια της νύχτας που γίνεται η ληστεία στον πάνω όροφο , το ζευγάρι κάνει μια αναθεώρηση της ζωής του, λίγο πριν τον θάνατο, επειδή φοβάται ότι θα πεθάνει. Αρχίζουν και δημιουργούνται πολλές εντάσεις, θυμούνται, γελάνε, βγάζουν ‘’μαχαίρια’’, μέχρι που αποφασίζουν ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν μαζί και όλα αυτά έγιναν επειδή βρέθηκαν κοντά σ’ ένα ενδεχόμενο τέλος και μετά από τόσα χρόνια που είναι μαζί, πρώτη φορά βρέθηκαν ο ένας τόσο κοντά στον άλλο», μας εξήγησε ο Αλέξανδρος Ρήγας , ο οποίος στην συνέχεια μας αποκάλυψε ποιος θα είναι ο ρόλος του. «Υποδύομαι τον Γιώργο, ο οποίος είναι ένας κλασικός νεοέλληνας που είναι λίγο απ’ όλα. Είναι ένας τύπος με σπουδές , με πολλά όνειρα για την ζωή του που δεν βγήκε τίποτα από αυτά, όχι επειδή η ζωή του φέρθηκε άσχημα, αλλά επειδή εκείνος φέρθηκε άσχημα στην ζωή του. Ένας άνθρωπος που ξεκίνησε να είναι πολύ καλλιεργημένος και κατέληξε να είναι ένας νεοέλληνας του ’90 και του ’00, όπου μπήκε και αυτός μέσα στην λογική της διαφθοράς, της λαμογιάς , προσπάθησε να φάει, προσπάθησε να συμμετέχει στα συμπόσια, ένας άνθρωπος που πολιτικά ξεκίνησε από την Αριστερά , ισχυροποιήθηκε σαν μικροστέλεχος στο ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια έφυγε και πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένας μετακινούμενος Έλληνας που τώρα πια και αυτός έχει πάθει πανικό με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα».

Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι μια κλασική Ελληνίδα γυναίκα, η οποία μετά τον γάμο έχει αφήσει τον εαυτό της. «Είμαι μια νεόπλουτη βολεμένη ‘’κυρία’’, αμόρφωτη, αθώα συναισθηματικά, κουτσομπόλα με βασική έλλειψη σεξουαλικής δραστηριότητας και με προβλήματα με τον σύζυγό μου. Μέσα από όλα αυτό σατιρίζω την πολιτική κατάσταση της χώρας, σατιρίζω την ζωή μου με τον άντρα μου, το παιδί μου, την μητέρα μου, την επαγγελματική μου δραστηριότητα», δήλωσε στο gossip-tv.gr η ηθοποιός.

Το πρόγραμμα της περιοδείας της θεατρικής παράστασης «Τα παιδιά θα έρθουν στις οχτώ» είναι:

22 και 23 Οκτωβρίου Σύρος θέατρο Απόλλων (διπλή, διπλή)

25 Οκτωβρίου Αίγιο Δημοτικό θέατρο Απόλλων

26,27,28,29 Οκτωβρίου Πάτρα θέατρο Πάνθεων (Βραδύ, διπλή, διπλή, βραδύ)

31 Οκτωβρίου Θήβα Συνεδριακό Κέντρο (Διπλή)

03 Νοεμβρίου Τρίπολη Αμφιθέατρο Πνευματικού Κέντρου (Διπλή)

04, 05,06 Νοεμβρίου Καλαμάτα βραδύ, διπλή, βράδυ

07. Νοεμβρίου Μεγαλόπολη -πνευματικό κέντρο (Διπλή)

13, 14.11 Νοεμβρίου Χαλκίδα Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου (βραδύ, διπλή)

ΚΡΗΤΗ

21. Νοεμβρίου Ιεράπετρα Μελίνα Μερκούρη (διπλή)

22. Νοεμβρίου Σητεία (βράδυ)

23, 24 και 25 Νοεμβρίου Ηράκλειο - Θέατρο Αστόρια (βράδυ, διπλή, διπλή)

26 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος (διπλή)

28 και 29 Νοεμβρίου Χανιά Διπλή, βράδυ)

30 Νοεμβρίου Μοίρες - Πνευματικό κέντρο ( βράδυ)

01 και 02 Δεκεμβρίου Ρέθυμνο - Σπίτι του Πολιτισμού (Βράδυ, διπλή)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25 Δεκεμβρίου έως 13 Ιανουαρίου... Αριστοτέλειο Θέατρο

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 18.15

ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 21.15

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved