Δέσποινα Βανδή: Τήρησε την υπόσχεσή της
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Τήρησε την υπόσχεσή της

Η Δέσποινα Βανδή τηρεί τις υποσχέσεις της.

Η τραγουδίστρια είχε υποσχεθεί στους θαυμαστές της ότι θα τα λένε μέσω facebook. Έτσι, αφού εξοικειώθηκε με την διαδικασία του twitter, δημιούργησε και προσωπική σελίδα στο facebook, κάνοντας έτσι χιλιάδες θαυμαστές της χαρούμενους.

Η τραγουδίστρια σήμερα το μεσημέρι, ανέβασε το πρώτο της status. Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλημέρα φίλοι μου !!!!! Αυτό που σας υποσχέθηκα από σήμερα γίνεται πραγματικότητα... Σας καλωσορίζω στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook! Εδώ θα τα λέμε συχνά, θα μαθαίνετε όλα τα νέα μας και θα ταξιδέψουμε όπως εμείς ξέρουμε μοναδικά με τα τραγούδια μας... Να ξέρετε ότι αυτή η σελίδα θα διαχειρίζεται από εμένα την ίδια και τους συνεργάτες μου (Μαίρη, Γιώργο, Ζώη). Σας περιμένουμε να κάνουμε μοναδική παρέα και από δω! Να θυμάστε ότι σας ετοιμάζουμε πολύ όμορφα πράγματα. Ανυπομονώ να διαβάσω τα μηνύματα σας !!!! Με αγάπη, Δέσποινα !!!».

Μάλιστα, όταν η ανάρτηση αυτή βγήκε στον λογαριασμό της στο twitter, ο Ηλίας Ψινάκης έσπευσε να κάνει χιούμορ, προκαλώντας την τραγουδίστρια να του αποδείξει ότι είναι η πραγματική. Δείτε τον απολαυστικό διάλογο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved