Ο αθόρυβος χωρισμός της Μαρίας Λεκάκη
Showbiz

Ο αθόρυβος χωρισμός της Μαρίας Λεκάκη

Υπάρχουν μερικά ζευγάρια στην showbiz που και την χαρά και την λύπη τους προτιμούν να την κρατάνε για τους εαυτούς τους. Ένα από αυτά τα πολύ low profile ζευγάρια είναι σίγουρα και η ηθοποιός Μαρία Λεκάκη με τον σκηνοθέτη σύζυγό της, Λεωνίδα Πανωνίδη.

Το ζευγάρι από την αρχή κιόλας της σχέσης του κινήθηκε εντελώς αθόρυβα. Ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε και απέκτησε ένα όμορφο κοριτσάκι και κράτησε αυτές τις στιγμές αυστηρά προσωπικές.

Και παρά το γεγονός ότι και οι δύο ανήκουν σε έναν άκρως δημόσιο χώρο, αυτόν της showbiz, με εκείνη να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες ως ηθοποιός και εκείνον πίσω από αυτές, ως σκηνοθέτης, κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό ως τώρα και τον χωρισμό τους. Αθόρυβα και πάλι.

Εντελώς διακριτικά, έδωσαν τέλος στην πολύχρονη σχέση τους, μην δίνοντας όμως τέλος και στον γάμο τους, τουλάχιστον μέχρι στιγμής αφού κανένας από τους δύο, παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει πάνω από έναν χρόνο, δεν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Πρώτη προτεραιότητα και των δύο, όπως μάθαμε είναι φυσικά η ευτυχία της κόρης τους και κάνουν τα πάντα για να την διαφυλάξουν διατηρώντας, παρά τον χωρισμό τους, άψογες σχέσεις μεταξύ τους. Μπράβο τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved