Η Δέσποινα Μοίρου στον Λευκό Οίκο
Showbiz

Η Δέσποινα Μοίρου στον Λευκό Οίκο

Άφησε για λίγο το Los Angeles -όπου ζει μόνιμα εκεί τα δύο τελευταία χρόνια- και επέστρεψε στην Ελλάδα για να παραστεί στις πρεμιέρες των ταινιών στις οποίες συμμετέχει.

Η Δέσποινα Μοίρου συμμετέχει στη διεθνή παραγωγή του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», όπου τη βλέπουμε στο πλευρό του πρωταγωνιστή Sebastian Koch, ενώ στην πολιτική ταινία του Νίκου Κούνδουρου «Το Πλοίο για την Παλαιστίνη» κρατά το βασικό ρόλο της Σβετλάνας δίπλα στους Ιερώνυμο Καλετσάνο και Ερρίκο Λίτση.

Η Ελληνίδα ηθοποιός που έχει μαγέψει στο Hollywood πρόκειται να παρευρεθεί για τρεις ημέρες στην Ουάσινγκτον, στον Λευκό Οίκο σαν καλεσμένη και σαν ομιλήτρια στην 16η απονομή των βραβείων Άρτεμις του Ευρω-Αμερικανικού συμβουλίου των γυναικών και επίσης σαν ομιλήτρια στο χώρο του Rayburn house building παρουσία της γερουσιαστή Carolyn Maloney, της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Γιουγκοσλαβίας και άλλων επίσημων προσκεκλημένων.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Los Angeles όπου αναμένεται και η προβολή του videoclip της ανερχόμενης pop star Fara Morkani, που η Δέσποινα Μοίρου συμμετέχει, ενώ συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία της στο θρίλερ «Two crazy vampires».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved