Ευαγγελία Σαμιωτάκη: Η εμφάνισή της σε αναπηρικό καροτσάκι. Τι λέει η ίδια για το πρόβλημα υγείας της
Showbiz

Ευαγγελία Σαμιωτάκη: Η εμφάνισή της σε αναπηρικό καροτσάκι. Τι λέει η ίδια για το πρόβλημα υγείας της

Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για το πρόβλημα υγείας της.

Η καταξιωμένη ηθοποιός αυτή την περίοδο παίζει στην παράσταση «Θου κύριε οι φοροφυγάδες» στο θέατρο «Αυλαία». Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε κατά την είσοδό της στο θέατρο πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι και επικοινωνήσαμε για να μάθουμε τι πρόβλημα αντιμετωπίζει. Την βρήκαμε στο εξοχικό της στον Ωροπό όπου ζει τον περισσότερο καιρό και μας μίλησε για όλα.

«Έχω ρευματοειδής αρθρίτιδα και θα υποβληθώ σε επέμβαση. Απλά δεν πρόλαβα για να μην καθυστερήσω την πρεμιέρα και το άφησα. Τον Απρίλιο που θα ρίξει αυλαία το έργο θα την κάνω αν έχω βέβαια τελειώσει με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις», μας είπε. Μας δήλωσε ότι δεν πονάει και περπατάει αλλά με τη βοήθεια της κοπέλας που την φροντίζει

-Στο θέατρο παίζετε καθισμένη στο αναπηρικό καροτσάκι;

«Ναι αλλά δεν φαίνεται. Παίζω την Πυθία και βγαίνω μέσα από ένα σπήλαιο και δεν φαίνομαι από την μέση και κάτω. Δεν ξέρουν αν είμαι πάνω στο καροτσάκι, νομίζουν ότι έτσι πρέπει να είμαι».

-Κυρία Σαμιωτάκη, το θέατρο είναι η ζωή σας; Ακόμα και με το αναπηρικό καροτσάκι βρίσκεται στο θεατρικό σανίδι.

«Βέβαια, μου αρέσει πάρα πολύ. Το θέατρο τα τελευταία χρόνια με γλίτωσε από κατάθλιψη. Μετά την απώλεια του Σπύρου είχα πέσει σε κατάθλιψη. Είχα απομονωθεί στο σπίτι μου στον Ωροπό και δεν ήθελα ούτε την κοπέλα που με φροντίζει. Μετά ήρθε ο Μακρής, μου έκανε προτάσεις, αλλά έλεγα ότι δεν μπορώ στην αρχή, αργότερα το αποφάσισα. Ξεκίνησα και τώρα παίζω στο τέταρτο έργο».

Όταν την ρωτήσαμε για το πώς είναι σήμερα η ζωή της, σταματάει για λίγο να μιλάει και δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.

«Πώς μπορεί να είναι η ζωή μιας γυναίκας που για 50 χρόνια ζούσε δίπλα στον πιο καταπληκτικό άνθρωπο. Εκατόν τέσσερα ποιήματα μου είχε γράψει. Δεν νομίζω ότι έχει αγαπηθεί άλλη γυναίκα όπως εγώ. Δεν είναι εγωιστικό αυτό που λέω αλλά αποκλείεται για 50 χρόνια να ζήσει σε τέτοια ερωτική ένταση άλλη γυναίκα. Ήμουν τυχερή. Ο Σπύρος ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος, σύζυγος, πατέρας, εραστής, ηθοποιός κυρίως γιατί ήμουν η μεγαλύτερή του θαυμάστρια. Ποτέ δεν υπήρξε ανταγωνισμός μεταξύ μας και χαιρόταν ο ένας για τον άλλον».

-Πώς βλέπετε σήμερα την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας;

«Τα βλέπω πάρα πολύ δύσκολα και είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Είμαι μια γυναίκα μόνη μου αλλά ευτυχώς είχαμε προβλέψει με τον Σπύρο και κάναμε μια περιουσία και δεν ντρέπομαι να το λέω αλλά όχι για να μου τα "φάει" το κράτος τώρα».

Τις γιορτές θα τις περάσει όπως μας είπε με τον γιο της και την οικογένειά του και με κάποιους ηθοποιούς από την παράσταση στο σπίτι της στον Ωροπό.

«Θα τα περάσω εδώ στο κτήμα στον Ωροπό, στον παράδεισο που είχαμε φτιάξει με τον Σπύρο αλλά δεν προλάβαμε να τον χαρούμε. Θα έρθει ο γιος μου με την οικογένειά του, έχω μια εγγονή 14 ετών την Ευαγγελία Καλογήρου που μου έχει αδυναμία. Και θα καλέσω και κάποια παιδιά από τον θίασο για να παίξουμε και κανένα χαρτάκι». Μας αποχαιρέτησε δίνοντας τις ευχές της για καλές γιορτές και υγεία σε όλο τον κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved