Showbiz

Μενεγάκη σε Σολώμου: «Τι έχεις κάνει στο Μουζουράκη και το λιγότερο σε απoθεώνει;»

Gossip-tv Team

Έναν έρωτα παράφορο βιώνει η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη όπως σημείωσε και η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τη σημερινή της καλεσμένη, Μαρία Σολωμού τι έχει κάνει στον σύντροφό της και όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για εκείνη. Η ηθοποιός με ένα πλατύ χαμόγελο είπε πως δεν ξέρει αλλά και πως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη αυτής της σχέσης. Η Μαρία Σολωμού είπε ακόμη πως οι δυο τους ήταν φίλοι και δεν κατάλαβε πως κατέληξαν ζευγάρι. Όσο για το αν θα συγκατοικήσουν; Η Μαρία Σολωμού δεν το επιθυμεί αφού δεν θέλει να χάσει το χώρο και χρόνο με τον εαυτό της. «Θέλω το χώρο μου, δεν μπορώ αλλιώς. Μου αρέσει να συναντώ τον άλλο όποτε πραγματικά το επιθυμώ. Έχει κάτι εφηβικό όλο αυτό», ανέφερε η ηθοποιός δηλώνοντας πως το όνειρό της είναι να ζήσει όπως η «Φρίντα»!

Και μπορεί φαινομενικά η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη να έχουν πολλά κοινά στοιχεία όμως στην πραγματικότητα είναι δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, όπως αποκαλύπτει στην εκπομπή «Ελένη» η ηθοποιός. Μεγάλο προσόν της, η υπομονή!

Τέλος, η Μαρία Σολωμού μιλάει για το γιο της Αλέξανδρο και τον τρόπο διαπαιδαγώγησής του. Τι κάνει η ηθοποιός στο γιο της κι αντί να το εκμεταλλεύεται εκείνος εκνευρίζεται και υποχωρεί;

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved