Νάντια Μπουλέ: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου αλλά κάτι έλειπε»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου αλλά κάτι έλειπε»

Η Νάντια Μπουλέ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τα media με την προσωπική της ζωή και ουκ ολίγες φορές έχει ερωτηθεί για το αν παντρεύεται ή θα παντρευτεί.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στην «real life» αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί πρόταση γάμου αλλά ήταν ελλείπεις. «Είμαι μικρή για να κάνω οικογένεια, ωστόσο μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, στο παρελθόν, αλλά ... χωρίς μονόπετρο», αναφέρει.

Όσο για το τι χρειάζεται να έχει ένας άντρας για να την κερδίσει, η Νάντια Μπουλέ απαντά: «Μου αρέσει ο άλλος να έχει χιούμορ, γιατί κάνει τη ζωή πιο εύκολη και μου αρέσει τις δύσκολες καταστάσεις να τις ξορκίζω με το γέλιο».

Αυτό τον καιρό όμως η παρουσιάστρια αν και είναι καλά στην προσωπική της ζωή κάνει focus στα επαγγελματικά της. Οι πρόβες για το μιούζικαλ «Fame» που θα συμμετέχει είναι πυρετώδεις ενώ την απασχολεί αρκετές ώρες και η ραδιοφωνική της εκπομπή. Η τηλεόραση από την άλλη μεριά έχει μπει στον πάγο τη φετινή σεζόν για τη Νάντια Μπουλέ αφού το πράσινο φως για την εκπομπή που θα παρουσιάσει θα το πάρει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved