Showbiz

Η εξομολόγηση της Άννας Βίσση: «Την ώρα της πτώσης σκέφτηκα τον πατέρα μου και το ατύχημα του φίλου μου»

Gossip-tv Team

Η Άννα Βίσση μίλησε για το ατύχημά της!

«Έχω δυο πλευρά σπασμένα. Έχω μάθει να ζω μ΄αυτό. Πονάω λίγο όταν αλλάζει ο καιρός, αλλά είμαι σκληρή στον πόνο. Περισσότερο με φόβισε μην έχω πάθει κάτι πιο σοβαρό. Ήταν πολύ απότομο. Τρόμαξα, τρόμαξε και ο κόσμος. Στεναχωρήθηκα που πήγε πίσω η πρεμιέρα και για τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί και έχασαν τη δουλειά τους για μερικές εβδομάδες» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στους δημοσιογράφους!

Η Άννα δεν κρατά κακία στον άνθρωπο που έκανε το λάθοςΉταν ανθρώπινο το λάθος. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να το έχω προσέξει περισσότερο, και να σιγουρευτεί πως έχω κατέβει τα σκαλιά και μετά να πατήσει το κουμπί. Αλλά μες την ατυχία μου ήμουν πολύ τυχερή που δεν έπαθα κάτι χειρότερο».

Από το μυαλό της τη στιγμή της πτώσης πέρασαν τα αγαπημένα της πρόσωπα: «Εκείνη την ώρα σκέφτηκα τον πατέρα μου, το ατύχημα του φίλου μου, και ήταν η γιορτή του πατέρα μου. Όταν κινδυνεύει η ζωή μας, σκέφτεσαι τους ανθρώπους που αγαπάς και τους αγγέλους που σε προστατεύουν».

Όταν είδε πώς είναι καλά αμέσως τηλεφώνησε στην κόρη της Σοφία.

Όσο για την προσωπική της ζωή είπε: «Προσωπικά είμαι καλά. Είμαι μόνη μου». Και δεν δίστασε να πει: «Έχω συγχωρέσει απιστία και ήταν μια καλή άσκηση στη ζωή μου. Μου πήρε χρόνο βέβαια, κι εκεί κατάλαβα πόσο αγαπούσα το συγκεκριμένο άτομο».

Ενώ αποκάλυψε πώς έχει απιστήσει: «Έχω απιστήσει, αλλά δεν με έχουν πιάσει. Γενικά δεν είμαι άπιστη. Δεν μετάνιωσα. Του άξιζε!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved