Πικραμένη και απογοητευμένη η Μπεκατώρου από την Ηλιάκη! Το τέλος μιας φιλίας ή μια κακή στιγμή;
Showbiz

Πικραμένη και απογοητευμένη η Μπεκατώρου από την Ηλιάκη! Το τέλος μιας φιλίας ή μια κακή στιγμή;

«Είναι λυπηρό να μαθαίνεις ότι η κολλητή σου φίλη κρατάει μυστικά από εσένα και ταυτόχρονα σε κουτσομπολεύει δεξιά αριστερά... Κρίμα!», γράφει η Μαρία Μπεκατώρου στο twitter της.

Φίλοι και γνωστοί αρχίζουν να τη ρωτούν τη συμβαίνει, να συμφωνούν μαζί της για τη φιλία και την υποκρισία και να της συμπαραστέκονται. «Τελικά σαν τον @pounentism δεν υπάρχει. Aκόμη κι αν με βρίζει όλη μέρα, το κάνει μπροστά μου, όχι πίσω από την πλάτη μου! Ακούς @MariaIliaki?», συμπληρώνει στη συνέχεια η παρουσιάστρια, δείχνοντας πως αναφέρεται στη Μαρία Ηλιάκη αλλά και κάνοντας τους followers να πιστεύουν πως είναι κάποιο «εσωτερικό» αστείο των τριών κολλητών φίλων, Πουνέντη, Ηλιάκη, Μπεκατώρου.

Κάτι όμως που λίγα δευτερόλεπτα αργότερα διαψεύδεται με το εν λόγω tweet «Στη ζωή τελικά το πρόσωπο δεν δείχνει το πραγματικό χαρακτήρα του ανθρώπου. Γιατί να κυκλοφορούμε με μάσκες? είναι κρίμα...»!

Εμείς επικοινωνήσαμε με τη Μαρία Μπεκατώρου για να δούμε περί τίνος πρόκειται αφού πράγματι μπορεί να υπήρξε μια διαμάχη ανάμεσα στις δύο γυναίκες αλλά και σαν κάτι να μην πήγαινε καλά. Η παρουσιάστρια αν και ήταν εν ώρα εκπομπής πήγε σε διαφημιστικό διάλειμμα και έχοντας τρελαθεί μας είπε «Τα διαβάσατε κι εσείς; Κι εγώ κι η Ηλιάκη κι έχουμε τρελαθεί, θα τον σκοτώσω τον Πουνέντη. Αυτός φταίει για όλα και δεν προλαβαίνω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Ευτυχώς που με πήρατε, γράψτε ότι δεν συμβαίνει τίποτα»

Και τελικά τι συνέβη; «Σήμερα το πρωί ξέχασα ανοιχτό το IPad στο ραδιόφωνο και βρήκε ευκαιρία ο Πουνέντης για πλάκες και καζούρα. Τα γράφει όλα μόνος του και απαντάει και στον εαυτό του. Θα τον σκοτώσω. Με πήρε η Ηλιάκη έντρομη να δει τι συμβαίνει και τι είναι αυτά που γράφω κι εγώ δεν είχα ιδέα».

Φαίνεται το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν έχει αγγίξει και πολύ τον Μάκη Πουνέντη αφού δεν σταματάει ούτε τώρα να κάνει πλάκες! Εκτός αν στις γιορτές «μεταμορφώνεται» σε καλικάτζαρο και βγαίνει για να πειράξει τους ανθρώπους και να τους «ανακατέψει»!

Δείτε τους διαλόγους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved